Arsenal att vinna derbyt mot Tottenham spelas till dubbla degen.

Tre senaste matcherna:

Ludogorets-Arsenal 2-3 (CL)
Sunderland-Arsenal 1-4
Arsenal-Reading 2-0 (cupen)

Tottenhm-Leverkusen 0-1
Tottenham-Leicester 1-1
Liverpool-Tottenham 2-1 (cupen)

Arsenal kommer till dagens match med ett bra självförtroende. Senaste 11 matcher har man vunnit 10 matcher och 1 oavgjord. Den oavgjorda matchen var mot Middlesbrough på hemmaplan, där man borde tagit hem alla tre poäng. Senast mötte man Ludogorets borta i Bulgarien. Man vann med 3-2 efter att ha släppt in 2 mål i början. Det sprudlar i anfallsspelet hos dom rödvita. Har så mycket klass i offensiven, vilket gör dom väldigt svårslagna. Har man saknat någonting i Arsenal så är det att ha en striker som gör dom viktiga målen. Giroud har kommit tillbaka från skada och gjort 3 mål i dom 2 senaste matcherna. Även om jag inte tycker han är en startspelare för Arsenal långsiktigt, så visar han fin form just nu.

Tottenham är inne i en svacka. Man spelade Champions League mot Leverkusen i veckan. Matchen slutade 1-0 till tyskarna och det var helt rättvist. Tottenham såg bleka ut och spelet flyter inte som det gjorde i början av säsongen. Man har inte vunnit på 6 matcher och anfallsspelet hackar. Kane har varit skadad under en tid men ska nu vara tillbaka. Det är tveksamt om han kommer att starta matchen men på bänken kommer han iallafall finnas. Även om det skulle bli en startplats för anfallaren så kan man inte räkna med att formen finns där. En annan viktig spelare är fortfarande skadad för Tottenham. Backklippan Toby Alderweireld är inte aktuell till dagens match och det är ett stort minus för Spurs.

Arsenals spets och form tror jag blir för svårt för Spurs den här söndagen på Emirates. Chelsea kördes över med 3-0 när dom besökte Emirates den här säsongen. Enligt mig så ska Arsenal vara större favoriter än vad bolagen anser. På hemmaplan med massvis av vinster i bagaget mot Tottenham som kämpar för att hitta tillbaka till formen och spelet, bör få stora problem idag.

Jag spelar hemmavinst för Arsenal till @2.00 hos bet365 med 5/7u

This is the stats tab
This is the post tip