Hoppsan, Kerstin.
4.33 för den här tvåan i ett klassikerderby.
Den kan jag inte släppa...

Arsenal tar alltså på söndagseftermiddagen emot Tottenham Hotspur i det hetaste derbyt i England. Numera är det mycket turister på matcherna i Premier League, och stämningen ör oftast avslagen, publiken sitter mest med mobiltelefonerna...
Men!
Det här derbyt är ett undantag.
Här blir det alltid tryck, det brukar bli jämna fajter med mål i. Senaste mållösa derbyt? 2009 sedan får vi backa banden till 1998 innan nästa mållösa möte mellan Londonlagen.

Arsenal har tufft spelschema nu...

Här är jag inne på att det alltså är läge att sitta i "Tottenham-båten".
Anledningen till det?
Att Arsenal är Champions League-slitet (match i onsdags) medan Spurs har fått ladda till det här derbyt i åtta dagar. På sju dagar har i sin tur Arsenal spelat tre matcher...
Det gör skillnad på den här nivån.
Sedan ska det sägas att jag gillar det jag ser av Ange Postecoglou Spurs den här säsongen. Man har liksom Arsenal redan spelat in 13 poäng på fem matcher, och har stundtals sett strålande ut.

Arsenal?
Har också gjort det bra, men fått kriga för slå Everton (1-0), Palace (1–0), Nottingham (2–1), Man United (3–1, såg ut att släppa in 1–2 innan VAR räddade laget sent i matchen) och fick nöja sig med 2–2 mot Fulham. Nu börjar spelprogrammet bli tuffare, och man mycket väl sakna den sista energin i derbyt.

Tvåan är lirad till 4.33.
Kör nu, Spurs!
This is the stats tab
This is the post tip