Semifinal, del 1 av 2, i Europa League där Arsenal tar emot Valencia på Emirates Stadium. Det erbjuds cirka dubbla pengar på att Arsenal vinner det första mötet och det är där sannolikheten också ligger, enligt mig. Över/under 2,5 mål i matchen linan är också jämn, men där är jag oenig eftersom båda lagen har haft och har fortfarande bekymmer i försvaret. Både Arsenal och Valencia har släppt in på tok för många mål. Att lyckas med bedriften att göra ett mål på varandra ska de klara av relativt enkelt.

Arsenal har spelat bra i Europa League, där de har tagit sig till semifinalen genom att slå Bate, Rennes och nyligen Napoli. Anmärkningsvärt är att mot Napoli så lyckades Arsenal hålla nollan i båda möten. Vad händer sen? Jo, Arsenal har släppt in tre mål i tre raka matcher, i Premier League. Se här:

Premier League: 28/4, 2019
Leicester 3 - 0 Arsenal

Premier League: 24/4, 2019
Wolverhampton 3 - 1 Arsenal

Premier League: 21/4, 2019
Arsenal 2 - 3 Crystal Palace

När Arsenal släpper in tre mål hemma mot Crystal Palace går det inte längre att prata om att de har det tufft på bortaplan. Även på hemmaplan har det släppts in för många mål. Försvarsspelet har helt enkelt varit för dålig. I den senaste 0 - 3 förlusten spelade Arsenal en hel halvlek med en man mindre på plan, men det ska fortfarande inte behöva bli tre insläppta mål. Med tanke på att Arsenal ändå fortsätter att spela offensivt är detta en motståndare som kommer att passa Valencia bra.

I Europa League har Valencia varit starka och gjort mål i samtliga matcher i slutspelet. De har tagit sig till semifinalen genom att slå ut Celtic, Krasnodar och senast Villarreal. Valencias offensiv är sylvass, där laget gör mål på sina chanser. Ja, förutom i den senaste matchen, hemma mot Eibar, där Valencia förlorade med 0 - 1. Valencia är inte på något sätt det laget som skapar mest chanser, med definitivt ett av lagen som är bäst på att utnyttja dem.

Defensiven har varit stark under en längre tid i den spanska La Liga. Dock har defenisiven försämrats på sistone, där laget har släppt in alldeles för många onödliga mål. I de sju senaste ligamatcher har det blivit mål bakåt. Då Arsenal har en tung offensiv blir det oerhört svårt för Valencia att hålla nollan i denna match. Båda lagen är mer än vassa i sina offensiva omställningar, kontringar och anfall så jag finner ett värde i oddset 1,80 på att det ska smälla från båda sidorna.

Själva oddset 1,80 på att båda lag gör mål i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Arsenal:
Petr Cech, Sead Kolasinac, Shkodran Mustafi, Sokratis, Laurent Koscielny, Ainsley Maitland-Niles, Granit Xhaka, Matteo Guendouzi, Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang & Alexandre Lacazette.

Bekräftad startelva - Valencia:
Neto, Facundo Roncaglia, Mouctar Diakhaby, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista, Jose Gaya, Daniel Parejo, Carlos Soler, Cristiano Piccini, Rodrigo & Goncalo Guedes.
---

This is the stats tab
This is the post tip