Villarreal över 11,5 fouls spelas. Det innebär att Villarreal ska orsaka regelbrott, med andra ord så ska Arsenal få minst 12 frisparkar där offside ej ingår.

Arsenal har tappat för mycket mark på lagen längre upp i ligan. Det kommer inte gå att komma ikapp när nu bara fyra matcher återstår. Men de har fortfarande en chans på en titel samt att få spela Champions League. Då gäller det att vinna turneringen och först vända underläge hemma mot Villarreal.

Villarreal har mer att spela för i ligan då det är jämnt om Europa League-platserna. Men för att de ska nå CL så gäller det att vinna EL den här säsongen. Första mötet mellan lagen blev en konstig match. Villarreal gjorde mål på första läget och sen efter 2-0 så såg Arsenal uppgivet ut. Kunde varit 3-0 och när Ceballos fick rött så kändes det klart men då fick Arsenal ny energi. Kunde reducera och hålla det resultatet.

Det hade elva fouls i första mötet Villarreal och nu när det är bortaplan och returmöte så är det mer regel än undantag att det blir fler idag. Skulle det dessutom bli förlängning så räknas det här spelet även under den.

Jag spelar Villarreal över 11,5 fouls hos Unibet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip