Tar under 3,5 mål i Arsenal vs Vorskla. 1.81 hos 888sport , LeoVegas och MrGreen .

Gunners är inne i ett tungt matchande:
Newcastle i lördags, Europa League här, Everton på söndag och Ligacupen på onsdag. Med andra ord är det här ett tillfälle att hitta minuter för bänkspelare. Räknar med att spelare som Leno, Lichtsteiner, Holding, Elneny och Welbeck kommer spela här. Säkerligen ett par junisar också.

Emery:
"On Thursday we are going to change things to give players the opportunity to find minutes, to find confidence on the pitch and then maybe tomorrow’s players can play on Sunday too".

Räkna med rotation alltså. Och de nyckelspelare som ändå startar lär bytas ut relativt tidigt. Håller Emery som en mer pramatisk tränare än Wenger - med andra ord tror jag det blir mer av tankning än show i en sån här match.

Vet ingenting om Vorskla mer än att de startat sådär-bra i ukrainska ligan och gjort mindre än ett mål per match där. Skulle gissa att lagets klass är närmare Mariopol (som Djurgården spelade jämnt med) än klass-Shakhtar Donetsk. Utgår från att deras taktik kommer vara att försöka packa ihop det och hålla tätt så länge de kan. Även om Arsenals defensiv är bedrövlig stundtals har jag svårt att se ukrainarna göra mål här.

Med tanke på att Arsenal lär rotera och ha ett öga på kommande matcher tror jag inte det blir någon total urladdning framåt för deras del.

2/3-0?

This is the stats tab
This is the post tip