Premier League är tillbaka!

Arsenal är ute från Champions League, FA-cupen, Ligacupen... Allt fokus de-luxe ligger nu på Premier League och hoppet om seriesegern finns trots allt kvar...
Laget har en match mindre spelad än tvåan Tottenham och ettan Leicester. Man har 6 pinnar upp till Spurs och 11 till Leicester.
Men kan i praktiken "bara" vara 3 och 8...
Så Arsenals sässe är absolut inte över och spelprogrammet ser tacksamt ut...

För gästande Watford är det frid-och-fröjd. Laget behöver bara ta en seger till under de sista 8 omgångarna för att komma nå det magiska 40-strecket som alltid innebär nytt kontrakt.
Watford har dock en större uppgift framför sig, hela klubben pratar bara om FA-cupsemifinalen mot Crystal Palace på Wembley längre fram i april. Det ät årets match för Watford, och allt som sker kring klubben nu fokuseras på den matchen.

Arsenals skadeläge är nu lite bättre än tidigare men saknar på nytt Mathieu Flamini, Aaron Ramsey, Alex Oxlade-Chamberlain, och Santi Cazorla.
Men Petr ÄŒech och Mikel Arteta är sannolikt tillbaka.

Arsenal kommer närmast från en stark 2-0-seger borta mot Everton och löste innan dess 2-2 mot Spurs då laget var både slitet (mötte Barcelona två gånger i den vevan) och hårt skadedrabbat.

Nu tycker jag att läget är helt annorlunda. Arsenal är utvilat & fräscht. Och som dessutom ser Spurs rygg, och kanske till och med Leicesters.
PL-spurten kan börja och jag räknar i alla fall inte bort The Gunners!
Mot ett ganska slakt Watford (som har usel form, tre raka förluster i ligan) tror jag att Arsenal tar en klar seger. 3-0? 3-1?

Arsenal:
Cech; Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal; Elneny, Coquelin, Sanchez, Ozil, Welbeck; Giroud

Watford:
Gomes; Nyom, Cathcart, Britos, Ake; Jurado, Amrabat, Suarez, Capoue; Deeney, Ighalo

Mina spel: Arsenal-Watford 1. -1,5 mål. Odds: 2,05. Bolag: bet365 . 3/4 units.

This is the stats tab
This is the post tip