Arsenal får besök av ett Watford som kommer kämpa in i det sista för att överleva nedflyttning.

Artetas lag har inte mycket kvar att spela för. Kan visserligen gå upp på åttondeplats men det ger Arsenal ingen Europaplats, det som däremot kan ge dem en plats är att vinna FA-cupen mot Chelsea nästa helg. Så ett sista genrep inför den avgörande matchen som kommer betyda mycket. Dels att Arteta får vinna en titel som manager i Arsenal samt allt som innebär med att få spela Europa League.

Watford har betydligt mer att spela för i matchen men de står inför ett svårt läge. De kan åka ur trots en vinst mot Arsenal med 3-0 men kan få stanna kvar om de förlorar med 0-3. Mycket avgörs på London Stadium där Aston Villa ska spela. Villa och Watford har lika många poäng men Villa har -26 och Watford har -27 i målskillnad. Så det går inte att rusa framåt för Watford och på så sätt blotta sig bakåt, för ett 0-0-resultat kan vara värt mycket i sista omgången.

Watford är inte i form just nu och spelarna känner nog vad som är på väg att hända. Även om Arsenal är långt ifrån bra så tror jag ändå de kommer få ta tag i taktpinnen och försöka sätta upp tempot med stort bollinnehav. Att Watford går över 11,5 skott på bortaplan i en match där vi inte vet om de behöver vinna för att stanna uppe känns en lina för högt.

Jag spelar Watford under 11,5 skott @1.65 med 3u hos Casumo , LeoVegas eller Unibet .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip