Arsenal tar emot WBA på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. LeoVegas eller Unibet .

Fiaskosäsongen fullbordades för Arsenal i torsdags när de inte mäktade med att slå Villarreal hemma. Utslagna ur Europa League och borta från ligaplaceringar som kan ge Europaspel nästa säsong. Frågan är om Arteta kan bli kvar nästa säsong, han är ordentligt ifrågasatt nu. Jag kan väl tycka att truppen inte är SÅ mycket bättre än såhär, men klart Arsenal ska ligga bättre än nia. Frågan är hur Arsenal hanterar de återstående ligamatcherna? Spelar de laget som tagit dem hit eller blir det de yngre spelarna som får chansen? Kanske ett tillfälle att skyltfönsterspela gubbar som är tänkta att säljas i sommar? Eftersom de spelade i torsdags och har haft skador på en del spelare lär det bli rotation på ett par positioner i alla fall.

West Bromwich är i stort sett ute ur PL. Har tio poäng upp till Burnley med tolv poäng kvar att spela om. Det finns en promillechans, men då är det bara seger som gäller här. Vid oavgjort kan de max nå 36 poäng, vilket är det Burnley har inför den här omgången (Burnley möter Fulham på måndag). WBA har haft över 2,5 mål i fyra av de senaste fem matcherna de spelat och varit inblandad i en del galna matcher. Normalt så defensive Allardyce har fått igång en del spelare och senaste 5-10 matcherna har de gjort en del mål.

Hade de här båda mötts tidigare säsongen hade jag troligtvis sneglat på undern. Matchbilden då hade nog varit ett WBA som backat hem och låtit ett uddlöset Arsenal stånga sig blodiga mot en försvarsmur utan att skapa så mycket. Men nu måste WBA vinna och gå för det. För Arsenal är det bara att försöka göra det bästa av det som är kvar på säsongen och då ska de vinna en sån här match, gärna övertygande. Kan se den här matchen gå över 2,5 i flera olika scenarion:
- Får Arsenal in ett mål skulle det kunna rinna på mot ett gamblande och senare uppgivet WBA.
- Svårt att se WBA hålla nollan över 90 minuter (en nolla på bortaplan). Borde samtidigt ha bra chans att göra mål själva. 1-1 ska inte vara ett troligt slutresultat med tanke på utgångsläget.

Så överspelet känns bra här.

This is the stats tab
This is the post tip