Tror Arsenal-West Ham i ligacupen blir en rätt tajt match och väljer att nypa 0-0 i halvtid till 3.55.
Under 2,5 mål i matchen finns också till fint odds som ett bra alternativ.

Moyes har kommit in rätt bra i West Ham. Fokus har legat på att hitta fram till en defensiv som kan hjälpa laget hitta någon form av stabilitet. Har svårt att se honom rucka på det bara för att det vankas ligacup. Spelade ju mot Arsenal förra veckan och ställde då upp med en väldigt defensiv taktik, inte blir det annorlunda på Emirates? Kan tänka mig en matchplan där de avvaktar i början och försöker frustrera hemmalaget.

Som alltid när det gäller Ligacupen är det lite av en gissningslek att försöka reda ut vilka spelare som kan tänkas spela. Helt klart är att West Hams huvudprioritet är att lämna bottenträsket i ligan, det klargjorde Moyes på måndagens PK. Så ett par offensiva pjäser lär vilas med tanke på att en väldigt viktig match väntar i ligan (Newcastle på lördag). Dessutom är Lanzini avstängd. Backarna Fonte och Kouyate out sedan tidigare.

Arsenal spelar redan på fredag en viktig ligamatch mot Liverpool. Med ett så tajt schema + det faktum att Wenger alltid nedprioriterat Ligacupen lär spelare som Özil, Sanchez och Lacazette vilas inför viktigare kamper. Helt klart är att en matchotränad Walcott kommer ta en av de offensiva rollerna. En Theo utan bra support bakifrån är ganska harmlös.

Lär bli Ospina, Chambers, Elneny, Debuchy, Welbeck, Couqelin, Giroud, Walcott + ett par ynglingar. Med de bästa spelarna out (vilket jag räknar kallt med) känns offensiven klart tamare. Framför allt mittfältskreativiteten drabbas när spelare som Ramsey och Özil är out. Rotation blir det i alla fall och det brukar ta ett tag innan spelare som inte är vana att spela tillsammans hittar varandra.

Sen ska vi inte glömma att det trots allt är en kvartsfinal, med allt vad det innebär. Viktigt att inte bjuda på första målet - särskilt för West Hams del. Kvartsfinalfaktumet innebär också att ett eventuellt mål i andra halvlek kan öppna upp matchen helt - då ett lag måste gambla.

Arsenal har kämpat med offensiven på senare tid och känslan är inte att det blir bättre när ett icke-samspelt lag ska ta sig an ett förmodat defensivt West Ham. 0-0 i halvtid/under 2,5 mål känns som bra startpositioner, skulle matchen öppna upp sig går det alltid att köpa ut sig live.

This is the stats tab
This is the post tip