Det vankas Londonderby när Arsenal tar emot Pellegrinis West Ham på Emirates Stadium på lördag 16.00. Ett viktigt möte för Unai Emerys nya Gunners då laget står på noll poäng än så länge. På andra sidan står ett West Ham som även de har gått vinstlösa i de två inledande omgångarna. Ypperligt läge? Ja, nu är det väl ändå dags för Gunners första trepoängare denna säsong?

Tabell:
17. Arsenal 2 0 0 2 2/5 0p L L
19. West Ham 2 0 0 2 1/6 0p L L

Unai Emery har fått en tuff start på säsongen med sitt nya lag på de brittiska öarna. Ett tufft spelschema inledningsvis har resulterat i två raka förluster mot Manchester City (0-2) och Chelsea (3-2). Laget stod för en bättre insats senast mot men där Marco Alonso i Chelsea slog in målet som skulle bli avgörande i den 81:a minuten.
Mot Manchester City var det mer eller mindre aldrig något snack. Fjolårets mästare var betydligt starkare sett över 90 minuter.

Med Laurent Koscielny, som är den klart viktigaste pjäsen i lagets försvarslinje, långtidsskadad gäller det nu för övriga att steppa upp. Nyförvärvet Sokratis har väl kanske inte riktigt hittat rätt än, greken behöver troligtvis några omgångar till på Arsenals försvarslinje.

Framåt har laget inte riktigt fått chansen än att visa vad de går för. Aubameyang och Iwobi visade framfötterna senast mot Chelsea, prestationer som tyvärr inte räckte hela vägen. Annars är det Mkhitaryan på mittfältet som är en av dem som har tagit stafettpinnen – åtminstone poängmässigt.

West Ham har haft två katastrofmatcher som inlett säsongen. 4-0 mot Liverpool i inledningen och 1-2 borta mot Bournemouth senast – och försvaret har varit en total hönsgård. Överkörning från Liverpools håll för att senare tagit ledningen mot Bournemouth men tappat den i andra halvlek.
Inte mycket har sett rätt ut – Pellegrini har en del att jobba med.
Nu råder det även frågetecken angående centrala pjäsen Mark Noble.

West Ham blir ett perfekt motstånd för att studsa tillbaka. Arsenal såg betydligt starkare ut mot Chelsea senast – räkna inte bort Unai Emery nya Arsenal än. Spanjoren sitter på ett spännande lag, som har god chans att börja spinna, här hemma på Emirates Stadium mot laget som har släppt in näst flest mål på två matcher.

SPEL: Arsenal -1.5 till 2,04x
Hos betfinal – med 1/5 units

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip