Lördagen bjuder på ett Londonderby i PL, Arsenal - West Ham.
Mitt speltips: Specialaren "båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen". FInns hos 888sport , LeoVegas , Unibet & Casumo via deras Bet Builder.

Den som vill ha ett mer normalt spel kan ta ö3 mål asian (pengarna tillbaka på tre exakt tre mål) till liknande odds. Tycker dock specialaren är bättre då jag har svårt att se den här matchen gå över 3 mål utan att bägge lagen nätar.

Lag tio mot lag sexton i tabellen, där Arsenal är tio poäng före. Arsenal behöver vinna för att haka på i racet om Europaplatserna medan West Ham måste ta varje poäng i bottenstriden. Två lag med mycket att spela för alltså.

Arteta har förbättrat Arsenals försvarsspel sedan han kom in. Men jag är fortfarande inte övertygad. Har visserligen hållit nollan i ett par matcher på slutet, men har lik förbaskat släppt till många målchanser i de flesta matcherna. Senaste tre i ligan:
- Everton gjorde två mål men kunde gjort fler .
- Att Burnley blev nollade (2.34 i xg) var slumpartat och även Newcastle (1.13 i xG) hade kunnat näta.

Lägger inte så stor vikt vid att Portmouth inte klarade av att göra mål mot Arsenal i FA-cupen.
Arsenal dras med skador på vänsterbacksplatsen vilket gör att offensivt lagde Saka får vikariera där. Han har gjort det bra, men är absolut ingen försvarsspelare. Saknar även Torreira, vilket är den enda utpräglat defensive bollvinnar-mittfältaren i truppen. Vilade de offensiva pjäserna i FA-cupen, så de borde vara hela och fullt motiverade här då ligan och FA-cupen är det enda som återstår den här säsongen.

Tänkbart lag:

Leno,
Bellerin, Luiz, Mustafi, Saka
Xhaka, Ceballos
Pepe, Özil, Aubameyang
Nketiah

West Ham är som vanligt - de blandar och ger. Fick äntligen vinna senast (3-1 mot Southampton). Det var en bra prestation precis som den hedersama 3-2-förlusten på Anfield innan dess. Känns på gång, men är fortfarande ett svagt lag defensivt. Bara tre lag har släppt in fler mål och West Ham ligger även lågt vad gäller xGallowed - släpper till många bra målchanser alltså. Svårt att se laget hålla nollan mot ett Arsenal som väldigt sällan lämnar Emirates utan att göra mål.

Tänkbart lag:

Fabianski,
Ngakia, Diop, Ogbonna, Cresswell,
Rice, Noble,
Bowen, Fornals, Antonio
Haller

Svårt att se Arsenal misslyckas att göra mål på det här West Ham-laget. Samtidigt är känslan att West Ham mycket väl kommer kunna göra både ett och två mål själva. 1-1 är inget slutresultat jag tror på, så över 2,5 + blgm känns mycket bra.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip