SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Londonderby på lördagskvällen när West Ham gästar Arsenal.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget. Spelet sitter om Arsenal vinner med två mål. Push och pengarna tillbaka vid uddamålsseger. förlust om West Ham nyper poäng. Odds 1.88 hos bet365 .

Två lag med lite olika känslor efter respektive premiär förra helgen:
- Arsenal körde över ett svagt Fulham med 3-0. Närmare fler Gunnersmål än reducering. Fulham var sämre än jag väntat mig och får oerhört svårt att ta särskilt många poäng om de inte förbättrar sig.
- West Ham föll rättvist med 2-0 mot Newcastle. Var nog bra att det inte var några hemmafans på plats, de hade nog inte visat särskilt mycket uppskattning.

I veckan har Arsenal äntligen offentliggjort att Aubameyang blir kvar i klubben. Oerhöt viktigt att behålla lagets bäste spelare och den i stort sett hela offensiven hänger på. En positiv nyhet för Arsenal, där det mesta sakta men säkert gått i rätt riktning sedan Arteta tog över. Arteta har fått in en helt annan lägstanivå i laget som nu är mycket jobbigare att möta samtidigt som försvaret förbättrats. Tänkbart lag:

Leno
Gabriel, Holding, Tierney
Belerin, Xhaka, Elneny, Maitland-Niles
Willian, Lacazette, Aubameyang

Trots ett par skador så finns en okej bredd då spelare som Pepe, Nketiah, Ceballos och Saka finns som bra bänkalternativ.

West Ham fick en jobbig premiär so msagt, men fick viss miniupprättelse i ligacupen i veckan då Charlton besegrades med 3-0. Tycker den elvan känns mer spännande än de elva som fick chansen mot Newcastle, men vi får se vilka som får chansen här. Inte så mycket positivitet i klubben där Moyes inte backats upp på transfermarknaden och Rice ryktas bort.

Tänkbart lag:
Fabianski,
Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell,
Soucek, Rice
Bowen, Noble, Fornals
Antonio

Håller fortfarande inte Arsenal som ett topp fyra-lag, men de mår bättre än på länge och bör ha hygglig chans att vinna den här matchen. West Ham såg inte bra ut mot Newcastle och i nuläget känns en ny bottenstrid rätt spikad. Arsenal bör ha mycket bra chans att vinna här. Skulle det stanna på uddamålsseger så är det pengarna tillbaka, vilket känns som en bra livrem.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip