Arsenal rundar av Boxing Day-bollen hemma mot West Ham.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. Lucky Sports.

Serieledande Arsenal är den kanske största positiva överraskningen den här säsongen. Arteta har fått ihop det bra och laget har förtjänat sin poängskörd. Klarat sig hyfsat bra under VM vad gäller speltid för nyckelspelare:
- De som fick speltid åkte ut tidigt. Saliba satt mest på bänken för Frankrike och var den som gick längst.

Men. Arsenal drabbades av en svårsmält skada på succényförvärvet Gabriel Jesus. Anfallsstjärnan kanske inte spottat in mål, men han har varit otroligt nyttig med sitt presspel och slit. Nketiah lär ersätta och även om han gjorde en del mål i våras är det en sämre spelare helt klart. Under första delen av säsongen bombade Arteta på med i stort sett samma elva i match efter match - det var en av framgångsfaktorerna. Återstår att se hur Gunners får ihop det nu när en viktig pusselbit saknas.

Defensivt har Arsenal varit starka med få insläppta mål (inget har släppt in färre) och bra underliggande defensiva siffror. Släpper till väldigt få målchanser överlag. Särskilt hemma.

Ställs mot ett Moyes-West Ham som inte fått ihop spelet den här säsongen. Ligger bara på plats 16 i tabellen. Kommer annars från ett par starka säsonger, men har säkert lidit av att de Europadeubblerat i år. "Bara" Conference League, men att resa och spela delar av truppen varje torsdag har nog slitit. Med Moyes vid rodret vet vi att det kan bli rätt försiktigt, särskilt borta mot storlagen. Verkar ha en del skadefrågetecken på bland annat Scamacca och Cornet offensivt. Bowen, Benrahma, Fornals och Antonio är väl en okej offensiv, men det finns inte så mycket alternatic att spela med. Defensivt starkt mittfält med Rice och Soucek.

Har bara släppt in 17 mål den här säsongen och har precis som Arsenal rätt bra underliggande defensiva siffror. Tror inte de kommer falla ihop här.

Första tävlingsmatchen efter ett längre uppehåll. Offensiva avbräck. Ett West Ham jag tror kommer packa ihop och ligga tajt. Ett spelschema som blir väldigt tätt framöver (skulle Arsenal ta ledningen tror jag de kommer försöka kontrollera hem matchen snarare än att ösa på med högsta växeln i 90 minuter). Därför tycker jag underspelet känns som en bra startposition in i den här matchen. Bör gå att sälja av det live om det verkar öppna upp sig, men jag tror på 1/2-0 eller 1-1 som tänkbara slutresultat här.
This is the stats tab
This is the post tip