Arsenal tar emot Wolves på lördagen.
Mitt speltips: Rak etta på hemmalaget.
1.80 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Visst finns det många anledningar att gå emot mitt kära Arsenal. Spelet är stundtals bristfälligt och resultaten är svaga. Jag var själv på plats på Emirates förra veckan när följande utspelar sig:
1) Fjärdedomaren annonserar att Xhaka ska bytas ut. Publiken jublar som för ett mål.
2) Xhaka lackar på att han blir utbytt + publikens reaktion.
3) Xhaka går långsamt av planen i ett läge där Arsenal jagar ett segermål.
4) Publiken blir ännu mer arg på xhaka och börjar bua.
5) Xhaka hetsar mot publiken på olika sätt.

En surrealistisk händelse som sätter fingret på många olika saker som är fel runt Arsenal just nu. Men mest är den ett symtom på att många är besvikna på de svaga resultaten och det dåliga/tråkiga spelet. Xhaka har blivit en symbol för det.

Och när Arsenal hade kunnat få ett positivt resultat på Anfield, en arena laget haft otroligt svårt att vinna på senaste tioårsperioden, tappade laget återigen en tvåmålsledning. Reservlag eller ej - klubben hade mått bra av att vinna där.

Trots allt detta spelar jag Arsenal här alltså. Jag tycker nämligen hemmaoddset studsat upp lite väl högt. Senast ställde Emery äntligen upp med Lacazette, Aubameyang och Pepe i samma elva. Om den trion får fortsätta spela ihop sig kommer Arsenals anfallsspel se bättre ut. Dessutom gjorde Tierney startdebut i PL - en klar uppgradering på ytterbackspositionen.
Dessutom står det klart att Xhaka inte kommer spela här. Han är inte i balans efter det som hände förra helgen. Det är ett plus för mig. Klart att han kan vara en bra spelare om han används på rätt sätt - så är inte fallet i Arsenal. Så jag är inne på att Arsenal kanske kan mönstra en av säsongens starkaste elvor här.

Wolves då?
Dubblerade med ligacup i veckan också. Spelar även Europa League precis som Arsenal. Även om de roterar en del sliter det såklart att kriga på fyra fronter - så de bör inte vara fräschare än Arsenal. Har en viktig match i EL kommande vecka också. Saknar skadade mittbackskrigaren Boly.

Arsenal är normalt sett väldigt hemmastarka. Är i stort poängbehov här och tror de kommer göra en bra prestation efter allt negativt som varit. Wolves ska inte underskattas, de slog Man City borta och tog ett gäng poäng mot topplagen förra säsongen. Men här tycker jag som sagt Arsenals odds är lite väl högt och synar raka ettan.

Speltips: 1 - odds 1.80 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip