Arsenal tar emot Wolves på torsdagen.
Mitt speltips: Asian +1 på bortalaget. Spelet innebär pengarna tillbaka om Arsenal vinner med uddamålet. Vinst om Wolves nyper poäng, förlust om Arsenal vinner med 2+ mål.

Wolves har förlorat två matcher på hela säsongen med två eller fler mål. Två av 24 matcher.
Arsenal har vunnit med 2+ mål i åtta av 23 matcher.

Wolves har en match mer spelad, men det skiljer blott två poäng mellan de här lagen. När de möttes för två veckor sedan var det en helt jämn match fram till Martinellis röda kort. Arsenal tog ledningen på en fast situation men skapade inte så mycket utöver det. Lyckades sedan hålla undan trots rött kort och ta en tung trea. Men i grunden är jag inne på att det inte skiljer så mycket mellan de här lagen.

I skrivande stund okej skadeläge i bägge lagen sålänge det inte händer något fram till avspark.

Wolves har överpresterat sett till xG. Med andra ord tagit fler poäng än de förtjänat sett till målchanskvalitén. Men de är helt klart ett bra lag som kan matcha de bästa lagen i ligan. Slagit Man U och Spurs borta i närtid. Som jag var inne på när de här lagen möttes för ett par veckor sedan - hade vi gjort en kombinerad elva hade Wolves haft minst fyra-fem spelare i laget. Väldigt svåra att göra mål på. Kommer också vara enormt inspirerade efter att de klagat på hur mycket Arsenal firade segern när de möttes senast. Lite infekerad stämning är det.

Arsenal är bra på hemmaplan, men de har problem att göra mål. Tror inte de kommer vinna särskilt många matcher med stora siffror den här säsongen. Skulle det landa på uddamålsseger blir det pengarna tillbaka, vilket känns okej.

TV: 15 MILJONERS JACKPOT PÅ STRYKTIPSET!





This is the stats tab
This is the post tip