Arsenal tar emot Wolves på lördagen.
Mitt speltips: Arsenal asian -1,5. Spelet sitter om de vinner med 2+ mål.

Gick emot Arsenal mot Brentford förra helgen. Hemmalaget bjöds på två vassa chanser men två mållinjeräddningar gjorde att Arsenal höll ny nolla. Svårt att skapa så många egna chanser där mot ett lågt stående Brentford, men i 89:e kom segermålet. Ändå en okej insats direkt efter ett landslagsuppehåll. Serieledning och harmoni.

Följde upp det med 6-0 mot Lens i en prestation som var klart bra. Lite ketchupeffekt när allt trillade in, vilket gjorde att siffrorna blev lite väl stora. Men en fin insats ändå. Kunde dessutom kosta på sig att byta ut ett gäng nyckelspelare, så bör vara hyfsat fräscha ben här trots bara två dagars vila. Även om siffrorna mot Lens var väl stora så tycker jag flera nyckelspelare såg bättre ut än tidigare. Utskrattade och hånade Havertz gjorde exempelvis sin kanske bästa match htttills i Arsenaltröjan - såg äntligen ut att ha lite självförtroende efter att ha avgjort mot Brentford.

Hemma på Emirates brukar Arsenal vara starka. Släpper till väldigt få målchanser och om nu de offensiva spelarna kommer igång lite så är uppsidan stor.

Wolves avstängningsproblem

Wolves har två avstängningar då både Lemina och Gomes (bägge startade som centrala mittfältare senast) drog på sig gula kort senast. Saknar bäste offensive spelaren Neto sedan tidigare (räknar med att han är out igen). Har Burnley (tisdag) och Forest (lördag) hemma i två viktiga matcher kommande vecka, så om det är någon spelare som är 50/50 här lär det knappast chansas. Säger inte att Wolves kommer ställa ut skorna, men tror helt klart att de riktar in sig på hemmamatcherna mot lag runt dem i tabellen.

De har gjort ett par bra matcher hittills då de slagit Man City och Spurs samt kryssat mot Newcastle. Hade dessutom länge ledningen mot Liverpool. Men det har samtliga varit hemmamatcher. Tycker det varit klar skillnad i deras prestation hemma kontra borta. Såg lite liknande ut ifjol då de tog 30/41 poäng hemma.

Jag tror ett Arsenal som är på gång och som har en skadelista som ser bättre ut har bra chans att vinna här. Tidigare den här säsongen har de i hemmamatcher mot lag sm är ungefär i nivå med Wolves varit nära att tappa poäng mot Forest och tappat poäng mot Fulham. Efter det har det varit klarare segrar. Så om Arsenal väl vinner tror jag ändå de kommer vilja blåsa på och gå för fler mål. Med ett bättre skadeläge så kommer bänken vara lite bredare och en sån som Trossard skulle kunna komma in exempelvis.

2-0/3-1?
This is the stats tab
This is the post tip