Under 3,5 gick in mellan Elfsborg - AFC (2-1) till 1,77 i går. Har en division 2-rek i kväll.

DIVISION 2 NORRA SVEALAND
9. Aspudden Tellus 6 2 2 2 8:8 8
12. S. Kerbura 6 1 0 5 8:21 3

Aspudden - Norrtälje 2-0
Lidingö - Aspudden 4-2
Aspudden - Skiljebo 0-2
Karlberg - Aspudden 1-1
Aspudden - Gusk 3-1
Håbo - Aspudden 0-0

Syrianska Ker - Lidingö 0-4
Skiljebo - Syrianska Ker 5-0
Syrianska Ker - Karlberg 1-2
Gamla Upsala - Syrianska IF 4-0
Syrianska Ker - Håbo 5-1
Gute - Syrianska Ker 5-2

Då går jag emot Syrianska Kerburan igen. Hade Gute -1,5 i helgen och klubben skriver så här på hemsidan inför kvällens bortamatch mot Aspudden.
"Tyvärr resulterade förra omgången i att ytterligare spelare fick läggas till på en redan lång skadelista. Offensive Almir Zeqiri vred till en knä och blev utburen på bur och lär bli borta ett tag. Frågetecken finns också kring både Samuel Barlay och Behnam Olfat inför mötet med Aspudden-Tellus, men glädjande är att Michael Kamau ser ut att kunna vara en del av matchtruppen efter en tids frånvaro. I absolut bästa fall kommer Syrianska till spel med 13 utespelare och två målvakter. Det är bara att hålla tummarna att det blir så, då alla tillgängliga spelare behövs i den viktiga poängjakten."

13 utespelare som bäst alltså. Tittar vi ut genom fönstret så är det 27 grader varmt och att sätta sig i en buss till Stockholm med massor av avbräck, mot ett tämligen stabilt Aspudden, känns inte som någon dröm. Aspudden kommer dessutom att vara revanschsuget efter att bara fått 0-0 borta mot jumbon Håbo senast. Svagt, men matchen spelades på en potatisåker och Aspudden har haft problem med sin rörelse i anfallsspelet. Ett försvagat Syrianska Kerburan kan passa perfekt för att dra ut den proppen. Speciellt på hemmaplan och en bra matta.

SPELTIPS
Tror det återigen blir kämpigt för Syrianska Kerburan. Spelar Aspudden -1,5 till 1,82 hos Betsson (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip