bet365 livestreamar matchen.

Första kvalomgången av Champions League där marknaden erbjuder cirka dubbla pengar på att Astana från Kazakstan ska besegra CFR Cluj från Rumänien i match 1 av 2. Marknaden räknar också med att det blir en målsnål match och det är jag helt enig om, då båda lagen är skickliga i försvaret och försvarar sig med väldigt många spelare dessutom. Gästerna Cluj kommer dessutom från en cupfinal där de hade problem med att göra mål och jag är övertygad om att de också kommer att få det här.

I Kazakstan pågår Premjer Ligasy, där 17 omgångar har spelats. Astana har precis tagit över första platsen genom att peta ner den förra tabellettan Tobol med att besegra dem på bortaplan med 2 - 0. Det var en stark insats från Astanas sida, i synnerhet i defensiven, då laget försvarade sig väl genom hela matchen och inte bjöd på några som helst misstag. Dessförinnan hade Astana en liten formsvacka. Dock visade Astana i den senaste matchen att de har hittat en fin form igen.

Med det försvarsspelet som Astana visade upp senast i ligaspelet ska de ha goda chanser till att hålla undan i hemmamötet mot Cluj. För gästerna Cluj har inte helt självförtroendet på topp, efter att ha förlorat supercupen mot rumänska rivalerna Viitorul Constanta, efter ett sent mål. I övrigt hade Dan Petrescus Cluj svårigheter att kontrollera matchen och problem med att komma till avslut på mål. Dessförinnan hade det gått helt okej i träningsmatcherna för Cluj, men de ska alltid tas med en nypa salt.

När det väl gäller nu att kvala in till Champions League så blir alla lagen mer försiktiga och vill inte bjuda på några onödiga misstag. För Cluj del blir det att fokusera på omställningar och kontringar som uppstår och komma undan med ett så bra resultat som möjligt inför returen. Astana är tuffa att möta på bortaplan, då de gör det svårt för motståndarna att komma till avslut. Formen hos Cluj är inte på topp och då finns det ett värde i oddset 2,20 på att de inte lyckas göra något mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - Astana:
Abzal Beisebekov, Yuriy Logvinenko, Nenad Eric, Antonio Rukavina, Yevgeny Postnikov, Runar Mar Sigurjonsson, Dorin Rotariu, Roman Murtazayev, Ivan Mayewski, Marin Tomasov & Luka Simunovic.

Preliminär startelva - Cluj:
Damjan Djokovic, Billel Omrani, Ciprian Deac, Valentin Costache, Andrei Muresan, Mihai Bordeianu, Camora, Paulo Vinicius, Andrei Peteleu, Giedrius Arlauskis & Catalin Itu.
---

This is the stats tab
This is the post tip