Arsenal reser till Birmingham för bortamatch mot Aston Villa på tisdagen.
Mitt speltips: Rak hemmaseger. Spelar det hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Tar en rövare och spelar hemmalaget till högt odds. Väljer raka ettan i stället för dnb/asian +0 eller 1X. Anledningen är enkel - Aston Villa MÅSTE vinna här, inget annat är bra nog. Ligger under strecket med 31 inspelade poäng när det är två omgångar kvar att spela. Har tre poäng (och sämre målskillnad) upp till Watford närmast över strecket. Med mycket medstuds skulle de kunna klättra förbi Watford genom att ta fyra poäng, men de behöver troligen sex poäng för att säkra kontraktet.

Tycker Villas senaste insatser varit rätt bra:
- Näst senast blev det en 2-0-seger mot Crystal Palace.
- Senast blev det 1-1 mot Everton i en match Villa verkligen borde ha vunnit. Spelade rätt bra i ledning och hade flera jättechanser att göra 2-0. I stället släppte de in kvitteringen.

Men de har helt klart visat att de inte gett upp.

Arsenal hade FA-cupsemi mot Man City sent på lördagen. Gjorde en mycket bra insats där och slog ut Man City faktiskt. Spelade ett bra lag där: Lacazette, Aubameyang, Pepe, Bellerin, Xhaka, Tierney, Luiz och Mustafi (som gick sönder) startade. Bänken i den matchen bestod mestadels av yngre spelare + nyligen tillbaka från skada-Torreira. Arteta har vägrat använda Guendouzi och Özil, vilket gör att alternativen är begränsade. Fick jaga boll ganska mycket, det var ingen insats de kunde tanka energi i direkt. Bara två vilodagar inför den här matchen är därför inte optimalt. Arsenal har minihäng på att ta sista EL-platsen, men det känns givet att FA-cupen var det sista stora fokuset den här säsongen. Har nu en final att se fram emot där. Så jag tror det blir en del rotation jämfört med senast.

Har varit inne på det tidigare: Arteta är på väg att förbättra truppen, laget och klubben. Men det är långt kvar innan Arsenal är att betrakta som ett verkligt topplag igen. Detta trots att de kommer från en vecka där de slagit Liverpool och Chelsea. Men just för dagen tycker jag de är ett bra mittenlag i PL, inte så mycket mer. Även under optimala förutsättningar hade jag inte backat laget att bara åka och hämta tre poäng här. Nu är det bara två dagar efter en FA-cupsemi mot ett Aston villa med kniven på strupen... jag tycker det luktar skräll.

Speltips: Rak hemmaseger på Aston Villa.

This is the stats tab
This is the post tip