Arsenal gästar Aston Villa i tidiga PL-matchen på lördagen.
Mitt speltips: Hemmalaget vinner eller spelar oavgjort. bet365.

Arsenals säsong är inne i ett jobbigt skede. Onsdagens toppmatch mot Man City var en riktig urladdning och tyvärr för deras del blev det förlust igen. Nu fyra raka torsk för laget (FA-cupen inkluderad). Greppet om ligatiteln är borta. Lätt att glömma mitt i den här misärraden att det ändå är en bra säsong sett till vad som förväntades av laget inför 22/23. Inte bara resultaten som sviktar, även prestationerna har varit sämre senaste veckorna. Viktiga spelare som Ödegaard och Martinelli ser väldigt svaga ut jämfört med tidigare den här säsongen och försvaret har varit mer darrigt.

Det här blir tredje matchen på mindre än en vecka. Arteta måste nog rotera på några positioner, men det finns inte mycket att laborera med. Trossard från start mot Martinelli. White in som högerback igen. Kanske Tierney mot Zinchenko. Mot Man City saknades Partey pga skada, han är en absolut nyckelspelare i det här laget och lär väl inte vara comebackredo bara två dagar senare. Jesus saknas alltjämt och Smith-Rowe är inte redo. Truppen är tyvärr rätt tunn. Blytungt att ladda om efter den jobbiga Man City-förlusten såklart. Den smällen kom bara ett par dagar efter 1-1 mot Brentford, där Arsenal tappade två poäng på ett oförklarligt VAR-misstag.

Aston Villa blandar och ger. En som lär vara sugen på att förstöra för Gunners är Unai Emery, spanjoren som fick sparken från Arsenal för ett par år sedan. Han lär göra allt för att elda upp laget och publiken här. Haft en vecka att förbereda laget och borde finnas ett visst revanschsug efter den svaga prestationen mot Man City senast. Tycker truppen borde vara bättre än vad Villa fått ut hittills och de har definitivt kapacitet att störa här.

Jag tycker Arsenal är väl stora favoriter här sett till hur läget är. Kort vila, svag form och väldigt tufft att ladda om. 1X till såhär högt odds är givet i min bok.
This is the stats tab
This is the post tip