Villa Park i Birmingham ger oss mötet mellan Aston Villa och nykomlingen Brentford när Premier League rullar vidare. Denna match ser öppen ut på oddsmarknaden och min teori är att chanserna för målkalas bör vara hyggligt goda.

Aston Villa har sparkat igång säsongen med tre poäng av sex möjliga och detta med en målskillnad på 4-3 efter två matcher. De inledde säsongen på bortagräs mot Watford och föll där med 3-2. I omgång två tog de emot Newcastle här på Villa Park och då blev det seger med 2-0. Nu väntar andra raka ligamatchen på hemmaplan och detta mot nykomlingen Brentford.

Brentford ställdes mot Arsenal i ligapremiären och den matchen vann de något överraskande med stabila 2-0. I omgång två gästade de Crystal Palace i en mållös historia och nu väntar en ny prövning på bortagräs alltså. Löser Brentford poäng här så gör de en riktigt stark ligastart som nykomling betraktad och jag tror inte det är helt omöjligt att de lyckas med just detta.

Båda lagen har tidigare i veckan spelat Ligacup-match. För Aston Villa blev det lekstuga mot Barrow som besegrades med hela 6-0 och för Brentford blev det också seger, men för deras del med 3-1 mot Forest Green.

SPELTIPS
Nu ska lagen ladda om för en viktig ligamatch i ett tidigt skede på säsongen och då såväl hemma- som bortalag håller hyggligt god klass i det offensiva spelet fastnar jag för att det kan bli åka av från start.

Jag testar över 1 mål (asian) innan halvtidsvilan till fullt godkända 1.85 hos Unibet .
Blir det "bara" ett mål innan paus får vi pengen tillbaka, glöm inte det!

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip