Speltips: Brighton dnb till 1.91 hos Expekt .

En väldigt spännande match sparkar igång den sjunde omgången av Premier League när Aston Villa tar emot Brighton klockan 13:30 under lördagen.

Båda lagen kommer från vinster i helgen under ligaspelet, men det blev respass för båda lagen under onsdagen i ligacupen. Villa gick på pumpen med 2-1 hemma mot Everton medan Brighton blev nollade av Chelsea när man förlorade med 1-0 på Stamford Bridge.

Båda lagen ställde upp med relativt starka elvor i cupmatcherna, så någon edge i den kategorien väntar jag mig inte för något av lagen.

Ger fördel till Brighton i jämnt möte

Trots förlusten i veckan fortsätter jag att imponeras av Brightons prestationer. Endast ett poängtapp hittills i ligaspelet i den märkliga matchen mot West Ham. Man verkar inte heller ha något problem med hemma- kontra bortaspelet, något jag annars ofta tar i beaktning. Senast på bortaplan i liga åkte man och klädde av självaste Manchester United på Old Trafford. Löser man det, tror jag man har goda chanser att göra detsamma på Villa Park.

Jag gillar det Aston Villa gör också. Fyra segrar och två förluster hittills den här säsongen, där förlusterna har kommit mot Liverpool och Newcastle. Mot de lite bättre lagen tycker jag dock fortfarande att man har svårt att komma upp i prestation, och det är jag lite rädd för kan hända här. Visst slog man Chelsea senast i ligan, men jag ser inte Chelsea som ett av de bättre lagen i ligan just nu.
Defensiven tycker jag fortfarande ser svajig ut, och det ska Brightons offensiva arsenal kunna utnyttja.

Jag anser helt enkelt att Brighton just nu är det bättre laget. Sen kan Aston Villa mycket väl göra en superprestation på hemmaplan, men jag tror ett revanschsuget Brighton tar ännu en bortaseger i ligan. Senast jag rekade emot Brighton åkte man och slog Manchester United med 3-1 på bortaplan. Det misstaget gör jag inte två gånger i rad. Jag säkrar dock upp en aning, och spelar Brighton draw no bet (pengarna tillbaka vid oavgjort) till 1.91 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip