Stormakten Chelsea är på jakt efter en fjärde raka seger i Premier League när de gästar Aston Villa på Villa Park. Aston Villa har själva en helt okej form, efter att ha klarat av att undvika ett nederlag i de fyra senaste omgångar. Förutom mötet mot Man City har spelschemat varit tacksam. Chelsea har under tiden fyra raka segrar med nya tränaren Graham Potter, i alla tävlingssammanhang, och känns som ett helt nummer större.

Även om Aston Villa är utan förlust i ett par omgångar hänger tränaren Steven Gerrard löst. Efter att ha tagit en poäng mot mästarna Man City har de också segrat över formlösa Southampton. Därefter har det blivit två raka kryssmatcher mot Leeds och nykomlingen Nottingham. Efter nio omgångar ligger laget på en sextonde plats i tabellen - med tre poäng ner till bottenzonen. Förutsättningar är därmed inte helt optimala när ett formstarkt topplag står på andra sidan gräset.

Med Graham Potter som tränaren har Chelsea fått ytterligare en dimension. I Champions League har AC Milan slagits två gånger om. I ligaspelet har det blivit två raka segrar över Crystal Palace och senast Wolverhampton. Känslan är också att Chelsea spelar allt bättre för varje tävlingsmatch. De kommer ut som en starkare trupp och verkar mer samspelta. Intressanta att följa framöver. Många spelare har bidragit i målprotokollet, där inget mål har släppts in i tre raka matcher.

Trots att Aston Villa har varit svårslagna är detta en hel annan uppgift. Det känns inte som att Aston Villa räcker till för att utmana om poängen. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Chelsea åker hem till London med alla tre poäng. En rak tvåa i matchen till ett fint odds.

Speltips Aston Villa - Chelsea:
2. Odds 1.84 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Aston Villa:
Emiliano Martinez, Ashley Young, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Jacob Ramsey, Douglas Luiz, John McGinn, Philippe Coutinho, Ollie Watkins & Emiliano Buendia.

Preliminär startelva - Chelsea:
Kepa Arrizabalaga, Trevoh Chalobah, Thiago Silva, Kalidou Koulibaly, Cesar Azpilicueta, Mateo Kovacic, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Mason Mount, Christian Pulisic & Pierre-Emerick Aubameyang.
---

This is the stats tab
This is the post tip