Aston Villa gillar jag skarpt.
Man är välorganiserat med slitvargar som Douglas Luiz och John McGinn centralt på mitten och sedan en underbar spelfördelare, en spindel i nätet, i Jack Grealish, sedan finns spets i poängspelare som Ollie Watkins, och Ross Barkley.
I defensiven gör mittbacken Tyrone Mings det bra och i kassen är Emiliano Martínez trygg.

Aston Villa har ett fint truppläge där bara långtidsskadade Wesley och Trezeguet är helt "out". Man ser ut att återfå Ross Barkley från skada.

Aston Villa har full form – sju poäng på senaste tre matcherna – och sett riktigt bra ut på slutet. Eller man har egentligen sett bra ut hela säsongen.
Minns bland andra 7–2-segern hemma mot Liverpool FC.
Jag tror vi får se en ny fin insats på Villa Park här.

Crystal Palace är ojämnt, har en ganska hög högstanivå, men har nu en lång, lång skadelista och orkade inte alls mot Liverpool senast. Då föll man på Selhurst Park med hela 7–0!
I den matchen gick mittbacken Gary Cahill också sönder. Så nu saknar man sex gubbar; Connor Wickham, Martin Kelly, Wayne Hennessey, Nathan Ferguson, Mamadou Sakho och då nämnde Cahill.

Så Roy Hodgson har inte så många alternativ att laborera med och klarar Villa "bara" bort att plocka bort Zaha så ska den här ettan vara trygg.
Jag spikar på Stryktipset och lirar raka ettan till 1.92 hos bet365 .

Troliga elvor Sportsgambler.com.
Aston Villa: Martinez; Cash, Hause, Mings, Targett; McGinn, Luiz; El Ghazi, Grealish, Traore; Watkins
Crystal Palace: Guaita; Clyne, Tomkins, Kouyaté, Van Aanholt; Townsend, Riedewald, McArthur, Eze; Zaha, Benteke.

This is the stats tab
This is the post tip