Fredagsmatch i Premier League mellan Aston Villa och Everton med avspark 21.00. Dean Smiths hårt jobbande Aston Villa börjar bli aningen pressade efter två raka torskar och nu kräver fansen poäng. Jag tror att utdelningen kan komma här mot ett Everton som har haft vinden i ryggen i de två inledande matcherna. Jag spelar Aston Villa draw no bet (asian 0) till 2,32x hos Unibet . Ger snarlikt odds hos bet365 .
Spelet betyder pengarna tillbaka vid kryss.

Aston Villa sliter för säsongens första poäng men bollen har studsat lite stolpe ur för deras del – å andra sidan är det många som tippat laget att sluta på nedflyttningsplats denna säsong så de kanske inte är alltför förvånande. Men jag tycker fan i mig att de har imponerat i sina matcher. Säsongsinledningen har resulterat i två förluster. 3-1 borta mot Spurs och 1-2 hemma mot Bournemouth. Senaste matchen mot Bournemouth föll "The Lions" snöpligt. Fick en tidig (och ganska billig) straff emot sig och fick rejäl uppförsbacke när "The Cherries" utökade ledningen. Men Aston Villa hade sina chanser. Jack Grealish såg ruskigt pigg ut tillsammans med McGinn på mittfältet och Mohamady på ytterbackspositionen. Anfallarna lämnar en del att önska.
Om ni har missat Douglas Luiz reduceringsmål... så surfa in och kika på det. Herregud, vilken träff.
Faktum är att Aston Villa fick ett högre ExG än Bournemouth: 1,65-1,63.
Nu väntar alltså match på hemmaplan och det börjar minst sagt bli dags för Aston Villa att plocka poäng.

Everton har väl inlett bra poängmässigt. Fyra pinnar på två matcher där "The Toffees" har spelat 0-0 mot Palace och 1-0 hemma mot Watford.
Men har de imponerat? Nej, jag tycker inte det. Inte tillräckligt för att knipa en Europaplats senare i vår – som många på förhand trodde att de skulle göra. Försvaret ser minst sagt skakigt ut och de har inte riktigt hittat spelet och rytmen i offensiven än. En poäng mot Palace kan de tacka målvakten Jordan Pickford för där han räddade Everton flera gånger om.
Bernard imponerade med sin soloräd senast mot Watford – en prestation som gav Everton trepoängaren – men Sigurdsson, Richarlison och Calvert-Lewin? Var håller de hus och hur mycket har de uträttat? Inte mycket, enligt mig. Dags för Moise Kean från start och visa vad han går för kanske... endast inhopp för 19-åringen såhär långt.

Möjliga startelvor:
Aston Villa:
Heaton; Elmohamady, Engels, Mings, Taylor; Luiz, McGinn, Grealish; Trezeguet, El Ghazi, Wesley
Everton:
Pickford; Coleman, Keane, Mina, Digne; Schneiderlin, Gomes; Richarlison, Sigurdsson, Bernard; Kean

Jag tror Aston Villa kan slå rätt bra i underläge här. Jag ser inget värde på ett Everton-spel på förhand. Marco Silvas lag har inte imponerat i någon lagdel såhär långt och har en del kvar att jobba på för att kunna knipa den där Europaplatsen som alla pratar om.
Så länge Aston Villa inte går bort sig tidigt med en straff emot sig eller annat så tror jag att denna match kan bli jämn.

SPEL: Aston Villa draw no bet till 2,32x
1/5 units – Hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip