Aston Villa tar emot Everton som man vann mot för mindre än två veckor sen.

Villa ligger i mitten av tabellen och kan studsa ett par placeringar åt båda riktningar när det återstår några omgångar men ingen förändring som kan påverka klubben nämnvärt. Grealish blev skadad och i takt med det så tappade Barkley formen och det innebar att Watkins (som fortsatt gjort det bra) fick betydligt färre bollar att jobba med när speldirigenterna på mitten var borta.

Det är väldigt svårt att få grepp om den blåa klubben från Liverpool. När laget har lätt motstånd och mycket att spela för då kommer oftast en dålig prestation men när de inte har något att spela för och topplag på andra sidan så kan det stundtals se riktigt bra ut. Hade ett väldigt bra läge när mars inleddes med seger men efter det har det blivit två segrar på åtta matcher.

Everton har fortsatt en chans på Europa League men många lag att runda så krävs tre poäng i kväll. Aston Villa har inget problem med att Everton vill framåt för det böljande spelet gillar Villa. 29 skott när lagen möttes 13 dagar sen och även om det var i överkant så tror jag på många skott även i kväll.

Jag spelar över 24,5 skott @1.72 hos Unibet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip