På Villa Park gästar Everton Aston Villa under tidig lördagskväll och denna tillställning tror jag kan bli riktigt, riktigt sevärd.

Aston Villa har spelat in fyra poäng på lika många matcher och noteras för en målskillnad på 5-7. Förra helgen föll de borta mot Chelsea med 3-0 och omgången innan spelade de 1-1 hemma mot Brentford. Det blandas och ges som det bör från ett svårplacerat lag, men mot Chelsea borta senast kom Villa upp i elva hörnor, så det är ett lag som kan hitta på en hel del framåt om de har en bra dag på jobbet.

Everton noteras å sin sida för tio poäng efter fyra framträdanden och är just nu tabellfyra. Tio mål framåt och bara fyra bakåt är ett bra facit för gästerna på Villa Park. 3-1-segern mot Burnley förra helgen blev Evertons tredje raka vinst då de inledde segertåget genom en 2-1-seger borta mot Huddersfield i ligacupen för att därefter vinna mot Brighton borta med 2-0 och nu senast 3-1 hemma alltså.

Här väntar en bortamatch där Everton får slå ur underläge. Villa har bara förlorat två av deras fem senaste mot Everton hemma, men då gästerna kommer med en god dagsform tror jag att de kommer ge hemmalaget en bra match. Samtidigt förväntar jag mig att Villa lär vara revanschsugna efter 3-0-smällen mot Chelsea senast...

SPELTIPS
Båda lagaen gör mål och detta till oddset 1.83 hos Bethard .

1-1 / 2-2? Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip