Fulham gästar Aston Villa på söndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

När oddsen på matchen släpptes var det rätt så jämna odds på över/under 2,5 mål. Sedan dess har överoddset tryckts upp så pass att jag tycker det blivit intressant.

Visst är Aston Villa ett av seriens bästa defensiva lag med Martinez om en av ligans bästa målvakter. Och det är sju lag som släppt in fler mål än Fulham, vars problem snarare varit målskyttet. Fulham har bara haft över 2,5 mål i 10/30 matcher och Villa i 13/28. Men.

Dean Smith öppnade på presskonferensen för att Grealish är tillbaka. Lär inte bli 90 minuter, men bara att han får viss speltid är positivt, tydligt att han saknats rejält. Går nog inte att överskatta betydelsen det har för Aston Villas offensiv. Ligger tia i tabellen med tryggt avstånd neråt. Med ett par matcher mindre spelade än vissa lag så finns snarare en minichans på Europaspelshugg, även om det ska mycket till. Men då måste de vinna en sån här match.

Fulham har varit bra med i många matcher i rad nu. Öser inte in mål, men skapar målchanser och har flera offensiva hot som känns bra för dagen. Att de bara gjort 23 mål speglar inte riktigt hur det sett ut spelmässigt. Missat mängder av bra målchanser och har underpesterat rejält vad gäller expected goals (borde gjort betydligt fler mål än de gjort sett till målchanserna de skapat). Det är huvudanledningen till att de har så många undermatcher den här säsongen. Ligger under strecket med två poäng upp till Newcastle (som också har en match mer spelad). Så det börjar närma sig det där skedet av säsongen där Fulham måste börja vinna. Tror inte de åker till Villa Park och bara försvarar poängen de har när matchen börjar.

Jag är inte helt övertygad om att det här blir en tajt, chansfattig och målsnål match. Bägge lagen behöver vinna och ett mål åt endera håll tror jag kan öppna upp tillställningen rejält. Till 2.20+ känns övern klart spelvärd.

This is the stats tab
This is the post tip