Aston Villa tar sig an Leeds United hemma på Villa Park under onsdagskvällen och här bör hemmalaget ha vad som krävs för poäng och förmodligen alla tre.

Leeds United gästar Villa Park som ett lag för bottenstriden. Gästerna har i detta nu spelat ihop 22 poäng på 21 ligamatcher vilket innebär att de har sju poäng ner till nedflyttningsplats. Senast Leeds var i farten kammade de noll poäng genom att förlora med 1-0 hemma mot Newcastle United och att de gör bättre ifrån sig här är väl knappast troligt?

Aston Villa är tabellelva och har levererat 26 poäng på 21 matcher. Hemmalaget för dagen kommer från seger senast då de gästade Everton och här jagar de andra raka trepoängaren, vilket innebär att de i så fall kliver upp på 29 poäng vilket ger dem hopp om en roligare säsongsavslutning.

Min idé är att hemmalaget ska vara det bättre laget här och jag tror att de helt klart löser minst en poäng, men förmodligen alla tre. Jag väljer dock att spela Aston Villa med dubbelchans (1X) och detta ihop med att hemmalaget samlar på sig minimum fem hörnor.

SPELTIPS
1X (Aston Villa eller oavgjort) + Aston Villa över 4,5 hörnor i matchen till oddset 1.68 hos Unibet via spelbyggaren.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Formstarke Melkers bästa tips inför Europatipset




This is the stats tab
This is the post tip