Leicester fortsätter sin jakt på topplatserna borta mot Aston Villa på söndagen.
Mitt speltips: 1x eller asian +0,5 på hemmalaget.

Ingen har väl undgått att imponeras av Leicester den här säsongen. Laget har släppt in minst mål i ligan och går in som det närmaste laget bakom överlägsna Liverpool. Sju raka ligasegrar. Men jag tycker oddset på bortaseger är lite för lågt här, de har blivit väl stora favoriter. Tycker de haft lite medstuds med straffar, sena mål och så vidare. Jag kan inte se Leicester hålla det här poängsnittet över tid. Sett till xG-siffrorna är det tydligt att de sprungit lite väl bra första säsongshalvan, det där lär jämna ut sig över tid. Vardy kan inte fortsätta göra mål på allt i all evighet.

Aston Villa känns som en rätt stark nykomling. Pressat Spurs, Arsenal och Chelsea på bortaplan och för en vecka sedan tog de poäng på Old Trafford (2-2). Även Liverpool var illa ute mot Aston Villa, vände 0-1 till 2-1 via mål i 87:e och 94:e minuten. Varit med i alla matcher den här säsongen utom möjligtvis mot Man City (då de iofs höll 0-0 i 45 minuter). Grealish har sett riktigt bra ut senaste matcherna.

Det här blir tredje matchen på en vecka för bägge lagen. Leicester kör på med sin startelva, har ingen större bredd som gör att de kan rotera in spelare som är lika bra. Tror därför det blir tufft för bortalaget att få till en topprestation på svårspelade Villa Park här.

Kryss?

This is the stats tab
This is the post tip