På Villa Park i Birmingham spelas det om tre viktiga poäng för såväl hemma- som bortalag då bägge dessa lag siktar på att avancera i tabellen och för att göra just det är det tre poäng som gäller!

Aston Villa är just nu placerade på en 13'e plats i ligan och noteras för 16 poäng med 14 matcher spelade. Hemmalaget för dagen har en målskillnad på 19-23 och så här långt har de fem vinster, en oavgjord och åtta förluster i ligaspelet.

Leicester City kommer till spel som tabelltia och har inför avspark tre poäng mer på kontot, det vill säga 19 stycken. Gästerna har en målskillnad på 22-25 och noteras för fem vinster, fyra kryss och fem förluster på sina 14 ligamatcher.

Ser vi till lagens senaste prestationer så stod Villa upp bra mot Man City som gästade här tidigare i veckan då hemmalaget "bara" förlorade med uddamålet, 2-1. Leicester däremot fick "bara" en poäng borta mot Southampton och detta genom att spela 2-2 på bortaplan.

Nu väntar en ny tuff bortamatch och här brukar det bjudas på en del mål när dessa lag möts.
Ser vi tillbaka på de fem senaste med Aston Vill som hemmalag så har fyra av de fem senaste slutat över 2,5 mål och jag tror att det kan fortsätta så då båda lagen gärna lämnar den här matchen med tre poäng.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.93 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip