Serieledande Liverpool ställs mot Aston Villa på Villa Park där linan på överspelet ligger aningen för högt enligt mig.
Pool är det laget som har släppt in minst antal mål på bortaplan (3 mål på 5 matcher) samtidigt som CL väntar runt hörnet.
Jag spelar under 3,5 mål till 1,71 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Liverpool kommer senast från ligacupen där de spelade 5–5 mot Liverpool. Klopp luftade bygget ganska friskt då ligaspel väntar här, Champions League-möte med Genk på tisdag och Man City i ligan nästa helg. Viktig vecka för Klopp och hans Liverpool alltså.
Jag tror Liverpool kommer vilja städa undan och stänga den här matchen väldigt snabbt. Tidigare i veckan stack Klopp ut hakan och sa att de inte kommer ställa upp nästa ligacup om schemat är fortsatt tajt – så det är en frustrerad tysk vi har och göra med.
Pools matcher har varit väldigt tajta på bortaplan och jag tror på ännu en till här, trots att det är Aston Villa som väntar.

Och visst är inte Aston Villa fy skam...? En förlust på de sex senaste tävlingsmatcher där laget slog Wolves senast med 2–1. Ett resultat som innebär att de ställs mot Liverpool återigen i semifinalen av ligacupen.
Grealish har imponerat stort i denna säsong men har dragits med lite skador här senaste tiden. 24-åringen är tillbaka i träning men en startplats är inte självklart.

Liverpool gör inte riktigt mål på beställning som vid den här tiden förra året. Det har blivit många uddamålsvinster i inledningen på säsongen. Därav har ingen av Liverpools bortamatcher har gått över 2,5 samtidigt som Liverpool ska kontrollera den här matchbilden, det är givet.

Möjliga startelvor
Aston Villa: Heaton; Guilbert, Engels, Mings, Targett; Trezeguet, McGinn, Nakamba, Hourihane, Grealish; Wesley
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

SPEL: Under 3,5 mål till 1,71
1/5 units – Unibet , LeoVegas , 888sport

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip