Aston Villa tar emot "Liverpool" i ligacupen på tisdagskvällen.
Mitt speltips: Inget mål före 22:00. Odds 1.83 hos bet365 .
Spelet finns hos under fliken "mål" - > tidigt mål.
bet365 livestreamar matchen.

Ingen har väl missat att den här matchen kommer extremt olägligt för Liverpool. A-laget med Klopp och storstjärnorna är i Qatar för att försöka spela hem klubblags-VM. En tänkbar startelva lär bli extremt reser/juniorbetonad:

Kelleher; Hoever, Van den Berg, Clayton, Larouci; Chirivella, Dixon-Bonner, Kane; Elliott, Brewster, Longstaff

Då ska vi inte glömma bort att Liverpool redan i förra omgången nästan försökte åka ur den här turneringen. Då hemma mot Arsenal i en galen 5-5-match. Helt klart är att Ligacupen prioriteras lågt hos Pool.

Även Aston Villa har tidigare roterat en del i den här turneringen. Nyckelspelare som McGinn och Grealish har bara spelat någon halvlek var medan Wesley sluppit turneringen helt. Räknar med att Aston Villa roterar en del igen här då det mytomspunna jul/nyårsschemat står för dörren i Premier League, där Villa som väntat kämpar på i botten av tabellen. Redan på lördag väntar en blytung hemmamatch mot bottenkollegan Southampton. Seger där hade varit välkommet för ett lag med tre raka ligatorsk. Så jag skulle tro att spelare som Grealish m.fl. får vila åtminstone från start.

Tänkbart lag:
Nyland; Elmohamady, Konsa, Hause, Taylor; Lansbury, Luiz, McGinn; Jota, Kodjia, Trezeguet

Liverpool lär matchen igenom ha svårt att göra mål här. Ett förmodat roterande Aston Villa med en icke samspelt startelva lär inte flyga ut ur startblocken heller. Inte så lätt att bara gå ut och slakta motståndet som storfavorit när man inte är van vid det. Så jag tror på en rätt avvaktande matchbild från start där Liverpools unga spelare lär försöka göra allt för att hålla sig kvar i matchen så länge som möjligt.

0-0 i typ en halvtimme innan Villa tyngd-trycker in en hörna eller dylikt?

Speltips: Inget mål före 22:00 - odds 1.83 hos bet365 .
bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip