Liverpool fortsätter jakten på PL-titeln borta mot Aston Villa.
Mitt speltips: Asian -1 på bortalaget Liverpool. Spelet innebär push och pengarna tillbaka på uddamålsseger. Fullvinst vid seger med mer än ett mål, förlust om Aston Villa tar poäng.

Visst blev det ett bakslag för Liverpool i lördags. 1-1 hemma mot Tottenham och en insats som inte var den bäste vi sett från laget. Kanske inte så konstigt att det kommer en reaktion för ett lag som matchats väldigt tätt mot svårt motstånd dessutom. Nu har de FA-cupfinal mot Chelsea på lördag, vilket säkert kommer stjäla lite fokus. Kan bli rotation på ett par positioner utifrån det, men det kanske inte gör så mycket just nu som tidigare, då en sån som Salah inte varit lika bra senaste månaderna. Numera har Liverpool tillräckligt bred trupp för att klara av att byta ut ett par-tre spelare.

Har tre poäng upp till Man City och sålänge ligatiteln är inom räckhåll kommer Pool såklart satsa hårt på de här ligamatcherna.

Ställs mot ett Aston Villa som har två raka segrar. Men då har motståndet hetat Burnley och Norwich. Innan dess var det fem raka utan förlust och jag har faktiskt inte varit så imponerad över laget under Gerrard. Visst är det här en stormatch, men de har två andra hemmafajter kvar, så de kan inte dra nytta av den där boosten många lag kan få av att spela säsongens sista hemmamatch. Spelade precis som Liverpool match i lördags och har därmed också en kort vila inför den här matchen. Har inget utöver äran att spela för.

Liverpool har 13-2-0 senaste 15 ligamatcherna. Man City borta och Spurs hemma då i lördags. Bara för att Tottenhammatchen var lite sämre ska vi inte glömma bort hur otroligt bra Liverpool ändå är och vilken förmåga de har att vinna matcherna. Tillsammans med Man CIty är de en klass bättre än alla lag i den här ligan. Trots bortamatch i tufft schema tror jag de bara vinner här. Även vid rotation, som mot Newcastle för ett par omgångar sedan, är startelvan väldigt stark och det finns dessutom alternativ som kan förändra från bänken.

Liverpool har gått på ytterst få minor i PL. Vunnit 25/35, vilket är väldigt bra. Skulle det stanna på uddamålsseger är det pengarna tillbaka, vilket känns okej.

Speltips: Asian -1 på Liverpool.

This is the stats tab
This is the post tip