Speltips: Liverpool rak seger till 1.72 hos bet365 .
—-
Två lag vars säsongen kanske inte riktigt slutar som man hade tänkt sig ställs mot varandra under måndagskvällen när Aston Villa hälsar Liverpool välkomna till Villa Park.

Hemmalaget kommer från ett tungt, men också ganska tydligt, uttåg ur Conference League mot Olympiakos med 6-2 totalt.
Inte alls vad man väntade sig av starke cup-tränaren Unai Emery, men det kanske är så att bensinen börjar ta slut litegrann i Villa-tanken.

Liverpool lyckades senast studsa tillbaka från 2 svagare insatser när man besegrade Tottenham med 4-2.
Det gick att känna igen Liverpool igen och med två matcher kvar av säsongen handlar det om att avsluta den snyggt. Inte minst för Jurgen Klopp.

Ett slutkört Villa

Förlusten i dubbelmötet mot Olympiakos lär ha varit extremt jobbig för Aston Villa. Inte nog med att man åkte ur Conference League, men sättet man förlorade de båda matcherna på var inte bra alls.
Inte nog med dubbelmötet mot Olympiakos, man har även börjat dala en aning i ligaspelet där man senast förlorade med 1-0 mot Brighton. Där var man fullständigt utspelade och nådde knappt upp i 0.1 i xG.

I Liverpool finns en motivation som inte ska underskattas. Man kommer sluta trea i tabellen, men motivationen att avsluta snyggt för Jurgen Klopp bör väga tungt i de här två avslutande matcherna.
Man kan egentligen gå ut och spela helt utan press, och jag tycker prestationen mot Tottenham senast var betydligt mycket bättre än det man visat tidigare.

Aston Villa befinner sig även lite i samma läge som Spurs gjorde inför den matchen. Man känns slutkörda och kommer inte alls upp i nivå för tillfället, vilket Liverpool utnyttjade fint senast.

I grunden håller jag även Liverpool som det bättre laget, trots att Villa gjort en fantastisk säsong i stort. Men det i kombination med motivation och form gör att jag tror Liverpool åker till Villa Park och hämtar 3 poäng hem till Merseyside.
Liverpool rak seger till 1.72 hos bet365 spelas!
This is the stats tab
This is the post tip