Första titeln i England ska delas under söndagskvällen. Lagen som gör upp om pokalen är Aston Villa och Manchester City.

City ses som stora favoriter att ta hem det, allt annat får ses som en jätteskräll.
Guardiolas lag kommer från en stor skalp i Madrid då laget vände 0-1 till 2-1 och har ett kanonläge inför returen hemma på Etihad. Det som väntar efter den här matchen är Sheffield Wednesday i FA-cupen. Jag tror spelare som Sterling och Aguero får chansen i den här finalen och men även de som startade i Madrid för att sedan spela mer b-betonat i FA-cupen på onsdag.

Aston Villa är inte i en final särkilt ofta. Kommer såklart göra allt för att få lyfta pokalen men det ska till något alldeles extra. Lagen möttes i januari på Villa Park och det slutade hela 6-1 till de ljusblåa. I Manchester i höstas slutade det 3-0.
Båda matcherna slutade med 18 frisparkar totalt. Wembley som är spelplats har dessutom en stor plan och det kommer finnas ytor att spela bollen på för Man City.

Jag tror på ett Aston Villa som backar hem och försöka stoppa City. Viktigt att de håller nollan så långt det bara gå för att ha chansen sista kvarten med fasta situationer och annat. En lina som är vanlig i Premier League men det är när två jämna lag möts. Här kommer City rulla bollen utan någon större press. Bör därför vara några steg längre, enligt mig.

Jag spelar under 24,5 frisparkar @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip