Speltips: BLGM och Ö2,5 mål i matchen till 1.73 hos Bethard .
—-
Ett väldigt spännande möte tar plats på Villa Park under söndagen när Manchester United kommer på besök.

Hemmalaget Aston Villa är inne i en vad man trots allt får kalla minisvacka. Endast en seger på de fem senaste matcherna, och den kom mot ett fullkomligt odugligt Sheffield United. Det så flödande anfallsspelet går inte riktigt att känna igen, samtidigt som man släppt in mål på löpande band.
Känslan är att verkligheten börjar komma ikapp Unai Emery och hans Villa en aning. En extremt stark höst från ett uppstickar-lag kan oftast bli till en mindre imponerande vår.

I United är känslan faktiskt bättre än på ett bra tag. Obesegrade i de fem senaste matcherna och tre raka vinster.
Man har även fått igång en fungerande offensiv där Rashford, Höjlund och Garnacho verkligen vaknat till liv.
Defensivt tycker jag fortsatt det ser aningen svajigt ut, och skadan på Lizandro Martinez var inte vad man behövde just nu.

Öppna spjäll på Villa Park

Aston Villa är som sagt inne i en svagare period, men mål kan man alltid göra med Ollie Watkins längst fram.
Att man går mållösa från Villa Park händer extremt sällan och mot en United-defensiv utan Martinez bör man kunna skörda frukt.

Att United gör mål tror jag också. Offensiven ser som sagt bättre och bättre ut och mot ett Villa som sett svajigare ut på senare tid kommer det öppnas upp möjligheter.
Backlinjen i Villa är inte den starkaste, och ibland rätt naiv i hur högt man står, vilket bör passa Uniteds snabba offensiv bra. Det fick vi inte minst se när lagen möttes senast, då United vände 0-2 till 3-2.

I en oviss match på förhand rent resultatmässigt väljer jag att kliva in på målspelet som har blivit lite av ett tema för mig denna PL-helg, och som har gett väldigt fin utdelning. Varför ändra ett vinnande koncept?
Båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen till 1.73 hos Bethard spelas!
This is the stats tab
This is the post tip