De regerande Premier League mästarna Manchester City har en lämplig uppgift när de gästar Aston Villa på Villa Park. Tränaren Steven Gerrard har gått ut med att han är orolig över sitt Aston Villa, som ligger nästsist i tabellen - efter fem omgångar. Desto lyckligare känslor är det hos Manchester City, som vid en seger går upp i en temporär serieledning. Högst troligt scenario.

Inledningen på säsongen har varit bedrövlig för Aston Villa. Bortsett från hemmasegern över formlösa Everton har det blivit fyra nederlag mot Bournemouth, Crystal Palace, West Ham och senast Arsenal. Det är ett mysterium att Arsenal inte tog ett rejält grepp då Aston Villa slarvade oavbrutet i försvaret. I tio raka ligamatcher har de släppt in mål. Så blir det även mot mästarna.

För Manchester City spottar in mål. Med Erling Braut Haaland i högform, med 9 mål och en assist på 5 ligamatcher, är de uppe i 19 fullträffar. Nykomligen Nottingham hade ingenting att sätta emot när Manchester City vann med tennissiffrorna 6 - 0. Nyförvärvet Julian Alvarez presenterade då också. Anfallsspelet håller en världsklass och en ny storseger är att vänta här.

Med en urusel form kommer detta möte i helt fel tid för Aston Villa. Då Manchester City är både ett och två nummer större och i toppslag spänner jag bågen lite extra och lägger ett spel på att de vinner med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Aston Villa - Manchester City:
2 asian -1,5 (samma som Manchester City -1,5 mål) - odds 2.03 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Aston Villa:
Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, Jacob Ramsey, Emiliano Buendia, Ollie Watkins & Leon Bailey.

Preliminär startelva - Manchester City:
Ederson, Sergio Gomez, John Stones, Ruben Dias, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Ilkay Gündogan, Riyad Mahrez, Julian Alvarez & Erling Braut Haaland.
---

This is the stats tab
This is the post tip