Manchester United går in i våldsamt spelprogram.
med start i dag kommer man att spela tre matcher på fem dagar!
Men truppen är ladugårdsbred och med tanke på vilka byten vi såg i Rom senast så lär Ole Gunnar Solskjær mönstra en stark elva.
Och då har man så klart fin chans mot ett oinspirerat Aston Villa som dessutom åter saknar sin bäste spelare i Jack Grealish. Utan Grealish så har Villa tappat rejält med mark i tabellen även om man lyckades slå Everton förra helgen.
Även Morgan Sanson och Trezeguet saknas i Villa.

Manchester United har som sagt en bred trupp och har massor av spelare i form, inte minst offensivt. Se på Cavani som fullkomligt öser in mål, men även om han får börja på bänken här finns hyggliga alternativ framåt. Tillbaka i elvan till den här matchen kommer troligen Dean Henderson, Victor Lindelof, Scott McTominay, och Marcus Rashford. Samtliga vilades mot Roma. Så det är liksom fräscha ben trots "dubbleringen".

Efter Chelsea seger i går så lever striden om ligatiteln någon vecka till och framför allt lever striden om silvret. Så Manchester United är motiverat, fräscht och hungrigt.
Det bör räcka för att slå ett avslaget Villa.
Jag lirar raka tvåan till 1,82 hos Unibet .

Troliga startelvor.
Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traore, Barkley, El Ghazi; Watkins
Manchester United: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; Fred, McTominay; Rashford, Fernandes, Pogba; Cavani.

This is the stats tab
This is the post tip