Middlesbrough över 5,5 hörnor spelas till 2.20 hos Bethard .

Fulham besegrade Derby på Craven Cottage igår kväll med 2-0 vilket gör att London-klubben är klara för "finalen" om en Premier League-biljett. Frågan är om det blir Aston Villa eller Middlesbrough som man ställs mot?

Aston Villa har skaffat sig ett utmärkt utgångsläge efter 1-0 segern på Riverside Stadium i lördags. Den rutinerade defensive mittfältaren Mile Jedinak gjorde matchens enda mål tidigt i matchen från en hörnspark.
Hur slutade då hörnmatchen? 10-2 till Middlesbrough!
Med tanke på hur pass starka Aston Villa har varit på Villa Park den här säsongen så känns det onekligen som en tuff uppgift för kvällens gäster!

Troliga laguppställningar:

Aston Villa 4-1-4-1
Johnstone; Bjarnason, Chester, Terry, Hutton; Jedinak; Snodgrass, Hourihane, Grealish, Adomah; Grabban
Missar: Taylor (29/0), Tuanzebe (5/0)
Tveksam: El Mohamady (44/0)

Middlesbrough 4-3-3
Randolph; Shotton, Gibson, Fry, Friend; Clayton, Howson, Besic; Traoré, Bamford, Downing
Missar: Gestede (19/3)
Tveksam: Ayala (34/7)

För att Tony Pulis mannar ska hålla Premier League-drömmen vid liv så kommer det krävas minst två mål från Middlesbrough på Villa Park ikväll. Svårt att se Boro lösa det men hörnorna borde trilla in så länge det lever. Middlesbrough skrapade som sagt ihop 10 hörnsparkar på Riverside senast. Matchen innan löste man 11 hörnor mot Ipswich.
Barcelona-fostrade Adama Traoré som tidigare spelade i Villa är extremt giftig på sin högerkant och gillar att utmana. Stewart Downing håller till på den andra kanten söker mycket inlägg med sin vänsterdoja. I mina öron låter det som goda förutsättningar för att skapa en del hörnor i jakten på minst två kassar!

Att Boro skapar minst sex hörnor till oddset 2.20 känns väldigt bra på förhand!

Hur spelar ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till vid rygg!


This is the stats tab
This is the post tip