Vem kunde för drygt 30 omgångar sedan tro att Villa skulle behöva den här segern mer än dagens motståndare? Här går jag hursomhelst för mål på hemmalaget då jag har en stark tro på att man kommer lyfta, iallafall tillräckligt för att komma bort från de nedre regionerna av tabellen och hotet om nedflyttning.

Newcastle kommer från en något enkel och övertygande hemmaseger mot Wolves. Lite väl övertygande, och nu har man ett antal chanser kvar för att komma upp i över 40 poäng som i vanliga fall brukar räcka för ett nytt kontrakt i högstaligan. Det får helt klart anses som en stor bedrift med tanke på att en riktig storskojare styr föreningen.

Stundtals kan Birminghamgänget (AV), som kommer från en godkänd insats, spela relativt okej och motivationen bör vara på topp här - speciellt med tanke på att det första mötet vanns av Newcastle med hela 6-0 (!) på St. James\' med Andy Carroll som stor segerorganisatör. Har Ashley Young och grabbarna någon som helst stolthet så har man inte glömt bort det resultatet...

Hemmalaget kommer till spel utan varken skador eller avstängningar. Clark och Albrighton är åter tillgängliga.
Newcastle kommer till spel utan den avstängda trion Nolan, Tiote och Perch. Skador sedan tidigare på Best och Smith utöver långtidsskadade Gosling och Ben Arfa. Lånespelaren Stephan Ireland är inte tillgänglig.

Tror man på Villa så kan man spela på den raka hemmasegern till liknande odds. Över 1,5 mål på hemmalaget kan även det vara ett fint alternativ isåfall, vilket då betyder att hemmalaget inte behöver vinna matchen för den delen heller. Inte helt fel kanske med tanke på att försvarsspelet knappast känns lika säkert som under förra säsongen samtidigt som Young, Bent, Agbonlahor och Downing är namn som kan stänga butiken framåt.

Vi kör i vilket fall som helst på hemmalaget att göra minst 2 mål till 1,80 med en insats strax över medel (7/10). Ni hittar spelet under \"mål\" och \"antal mål per lag\".

This is the stats tab
This is the post tip