Viktiga poäng på spel när Premier League bjuder på måndagsfotboll mellan Aston Villa och Newcastle.
Mitt speltips: Asian hcp +0,5 (samma som X2 men högre odds). Spelet sitter om Newcastle tar poäng. Lägger spelet hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Lagen går in i den här omgången som lag 13 och 17 i den jämna tabellen.

13 Newcastle 12 4 3 5 11-18 15
17 Aston Villa 12 3 2 7 17-20 11

Tycker det här känns som en jämn match på förhand. Alltså tycker jag det är lite för lågt odds på hemmalaget för att det ska kännas intressant. Nykomlingen Aston Villa har trots allt bara lyckats vinna tre av tolv matcher:
- En något tursam hemmaseger mot Everton.
- Överkörning av usla Norwich.
- Avgörande 90+4 hemma mot Brighton i en match där man fick spela 11 mot 10 i en timme.

Laget har stundtals sett helt okej ut, men är väldigt beroende av Grealish för kreativiteten i offensiven. Jag är inte heller övertygad om strikern Wesleys storhet, trots att brassen gjort fyra mål.

Newcastle var väldigt utskällda inför säsongen sedan de gått skilda vägar med Benitez. Har ändå inlett okej och har tagit ett par moralhöjande skalper (Spurs borta och Man Utd hemma). Bortsett från magplasket borta mot Leicester (0-5 i baken) har laget varit med i de flesta matcherna och laget verkar inspirerat och motiverat att spela under Steve Bruce.

Dras med en del skadeproblem (Lascelles och Ritchie t ex) men tycker de har ett par spännande offensiva spelare det borde gå att få ut mer av. Tror Newcastle kommer trivas bättre med en förmodad matchbild där Aston Villa i egenskap av hemmalag väntas föra spelet.

För mig känns det här jämnt och öppet på förhand. Ser framför mig en relativt tajt och målsnål match som luktar lite kryss.

1-1?

Speltips: Newcastle med asian handicap +0,5 - odds 1.82 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip