Speltips: Båda lagen gör mål - NEJ till 1.74 hos Expekt .

Aston Villa tar emot Sheffield United hemma på Villa Park under fredagskvällen. Villa har möjlighet att gå upp i temporär serieledning vid seger, eftersom Liverpool - Arsenal tar plats först på lördag.

Villa kommer från en sen vändning från 1-0 till 2-1 senast mot Brentford, med en hel del hjälp från Brentfords mittback Ben Mee som blev utvisad efter cirka 70 minuter. Själva fick man centrala mittfältaren Kamara utvisad i slutsekundrarna av matchen, vilket blir ett tungt tapp på centralt fält. Ersättare finns dock tillgängliga, där jag tror John McGinn kommer fortsätta spela centralt istället för sin offensivare position.

Sheffield lyckades inte replikera segern mot Brentford senast mot Chelsea där man till slut gick på pumpen med 2-0.
Jag ställer mig fortsatt tveksam till om Chris Wilder kan styra upp den här skutan tillräckligt mycket för att hålla sig kvar i Premier League. Spelarmaterialet är helt enkelt för dåligt.

Oddsen på Aston Villa är nedtryckta i botten, vilket är rimligt sett till tabellposition och Aston Villas galna form.
Jag tror att Aston Villa vinner samtidigt som man håller nollan, vilket gör att jag spelar BLGM - Nej till 1.74 hos Expekt .

Hemmastarka Villa

Motiveringen till det är egentligen ganska simpel. Sheffield United har gjort överlägset minst mål i ligan hittills, 4 stycken mindre än Burnley som gjort näst minst.
Man har endast gjort 2 mål på de fem senaste matcherna och endast ett mål på de fyra senaste.

Nu ställs man mot en Villa-defensiv som endast släppt in 2 mål de senaste fyra matcherna, där man hållit nollan mot både Manchester City och Arsenal. Lägg därtill att man ännu inte tappat poäng hemma på Villa Park den här säsongen i ligaspel.
Jag tror inte Sheffield United har vad som krävs för att ställa om på ett Aston Villa som kommer styra och ställa matchbilden lite som man vill.

Att Aston Villa vinner och går upp i temporär serieledning tvivlar jag inte på, och jag tror man gör det samtidigt som man håller Sheffield United till noll.
Båda lagen gör INTE mål spelas alltså till 1.74 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip