Aston Villa kom helt fel in i säsongen.
Steven Gerrard fick inte ordning på pusslet, det såg osynkat ut och precis lika energilöst.
Men efterhand börjar det se bättre och bättre ut och innan "vilan" tog Birmingham-klubben en tung pinne; 1–1 hemma mot giganten Manchester City.
Då ville Aston Villa något igen.
Då fanns glöden igen.

Jag tror man rider vidare på den här vågen nu. För det är liksom inget fel på materialet med en offensiv som innehåller gubbar som Philippe Coutinho, Danny Ings och Ollie Watkins. Längre ned i planen lyckades man få behålla viktige Luiz och mittförsvaret med Konsa & Mings är klass.
Så Villa har hittat det, och lär bäras fram av hemmapubliken på Villa Park.

Hit kommer Southampton som gör det bra på St. Mary's Stadium, där plockar man fram blåställen och jobbar stenhårt. På resandes fot är man betydligt mer lamt. Det såg vi senast mot Wolves, men även innan dess mot Spurs.

"The Saints" saknar åter viktige förvärvet från Manchester City – Roméo Lavia – som är skadad. Inte alls bra att hjärtat på mitten är borta. Sedan tidigare saknas Valentino Livramento och Duje Caleta-Car.

Aston Villas skadeläge är ljust även om Diego Carlos och Jan Bednarek saknas igen, även Matty Cash är borta. Den sistnämnde skadade sig senast och ersätts då som nu av rutinerade Ashley Young.

Vettig etta på Villa Park!
Spelas till dryga dubbla pengen hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip