Kvällsmatchen från Premier League under lördagen spelas på Villa Park i Birmingham. Aston Villa gästas av Tottenham och här väljer undertecknad att spela båda lagen gör mål till 1.67 hos Betsson / Nordicbet .

Gästande Tottenham är inne i en bra period med tre raka vinstmatcher. Senast bortalaget var i farten tog de full pott genom en stark 5-1-seger hemma mot Newcastle och med den segern har de nu seglat upp på en Champions League-plats. Tottenham har 54 poäng inspelade på 30 matcher och det är lika många som lokalrivalen Arsenal, men tre fler än West Ham som återfinns på sjätteplatsen just nu.

Vad gäller Aston Villa så ligger de på en trygg mittenplacering. Hemmalaget för dagen har 36 poäng inspelade på 30 matcher, vilket ger dem andrum ifrån bottenstriden, men någon kamp om topp sex är inte på tal. Hemmalaget har dock stått för en bra säsong offensivt, men deras brister har varit i defensiven. Målskillnaden för Villa är just nu 42-42 och att det fortsätter bjudas på sevärda och målrika matcher när Aston Villa lirar är ingen omöjlighet.

Totalt sett har fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan passerats med att båda lagen gör mål hittat hem och jag tror att det helt klart kan fortsätta så.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål spelas till 1.67 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip