Oerhört viktig match för West Brom som snart har slut på livlinor

Senaste möten
West Brom - Aston Villa 0-3

Premier League
11. Aston Villa 31 13 5 13 44:35 44
19. West Brom 32 5 9 18 28:62 24

Aston Villa hemma
15 6 2 7 24:21 20

Formen
O, F, V, F, F

Senaste match
Aston Villa - Man City 1-2

West Brom borta
16 2 4 10 16:29 10

Formen
O, F, V, V, F

Senaste match
Leicester - West Brom 3-0

Preliminära elvor (Whoscored)

Aston Villa (4-3-3) Martinez - Mohamady, Konsa, Mings, Targett - Ramsey, Luiz, McGinn - Traore, Watkins, Ghazi

Saknar: Trezeguet, Sanson, Grealish, Cash (avstängd)
Osäkra: Wesley

West Brom (3-4-1-2) Johnstone - Ajayi, Bartley, O'Shea - Philips, Yokuslu, Maitland-Niles, Townsend - Pereira - Robson-Kanu, Diagne

Saknar: Ivanovic
Osäkra: -

West Brom såg helt rökta ut för ett par veckor sedan. Förlusten med 0-1 borta mot Crystal Palace fick i alla fall mig att tro att det var över. Men så kom två tunga segrar på rad. 5-2 borta mot Chelsea vilket var en riktig smällkaramell så klart. Därefter fina 3-0 hemma mot Southampton och plötsligt var det luft under vingarna. Då kom torsk 0-3 borta mot Leicester. Har West Brom energi och kvalitet nog att samla kraft igen? Villa har visserligen hängmatcher kvar men att det ska bli en Europaplats känns långsökt med så lite kvar att spela av säsongen. Man har torskat tre av sina fyra senaste ligamatcher, nu senast blev det förlust med 1-2 hemma mot City. Villa har även några bra spelare på skadelistan, Trezeguet, Sanson, Grealish, Cash (avstängd), och Wesley osäker. Grealish out är så klart ett fortsatt stort problem för hemmalaget.

Sist lagen möttes klar seger för Aston Villa med 3-0. Men som sagt, det här blir en speciell match där West Brom måste gå för tre poäng. Allt annat är ganska värdelöst med tanke på att de har nio poäng upp till Burnley som är ovanför kvalstrecket. Detta med blott fem omgångar och 15 poäng kvar att spela om efter den här matchen. Det är vinna eller försvinna i varje match framöver - står West Brom, som släppt in mest mål av alla i serien (62), pall för det?

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.80 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip