Aston Villa biter sig kvar i jakten på Europabiljetterna.
Lyckades senast – efter lite stolpe-in – slå Southampton på bortaplan. Starkt gjort och Aston Villa ska man verkligen hålla ett extra öga på nu.
Varför?
Laget är piggt, fräscht och nästan helt utan skador. Dean Smith har en väldigt samspelt elva där alla vet exakt vad som krävs.

Aston Villa är ett hårt jobbande lag, men som dessutom alltid skapar chanser eftersom man har en viss offensiv spelare i Jack Grealish. Hittills har den engelske A-landslagsmannen 9 assist och 6 mål på sina 18 spelade matcher. Han hade haft ännu fler assist om bara medspelarna varit mer kliniska... Men Villa har även en hel Ross Barkley och Bertrand Traoré som skapar en hel del. Samt då en outtröttlig spjutspets i Ollie Watkins.

Så Aston Villa har hittat det, är ett lagbygge men som samtidigt har individuell spets som kan avgöra när inte spelet stämmer till 100 procent.

Tar här emot West Ham på Villa Park. Londonlaget har hittills gjort en fin säsong, man gör det liksom väldigt bra mot ligans sämre lag. Dom bryter man helt enkelt ned. Men så fort The Hammers möter lagen med mer spets får man det genast tuffare.
Det såg vi senast mot Liverpool FC (förlust hemma med 3–1) och man har innan även förlorat mot de "bättre lagen" som Chelsea (3–0), Man United (3–1), Arsenal (2–1). Jag rankar även Aston Villa som seriens bättre lag numera och då tror jag att West Ham på nytt får det svårt.

Jag rekar alltså åter Grealish och kompani – nu till 2.25 hos Unibet , Leo Vegas, Casumo och 888sport .

Troliga startelvor.
Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; Traore, Barkley, Grealish; Watkins
West Ham United: Fabianski; Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio

This is the stats tab
This is the post tip