Söndagens andra och sista Premier League-match spelas på Villa Park i Birmingham där Aston Villa gästas av West Ham. Magkänslan säger att gästerna kommer göra det bäst och med det sagt är West Ham +0 (asian) det spelalternativ jag fastnar för.

West Ham kommer med en resultatrad på fyra raka vinster. Tidigare i veckan slog de Manchester City i Ligacupen efter en straffsparksläggning, så självförtroendet bör det inte vara några större fel på. Förra helgen hade de Tottenham på hemmaplan och då slutade det med en 1-0-seger efter att Michail Antonio gjort matchens enda mål i matchminut 72.
På nio matcher har West Ham fem segrar, två oavgjorda och två förluster och allt detta med en målskillnad på 16-10.

Aston Villa har ingen vidare form då hemmalaget noteras för tre raka förluster. Förra helgen gästade de Arsenal på bortagräs och då blev det förlust med 3-1. Innan det var Wolves på besök här på Villa Park och då vann gästerna med 3-2 och omgångn innan det var Tottenham borta en för tuff uppgift då Villa förlorade med 2-1.
Hemmalaget har tre vinster, en oavgjord och fem förluster i ligan så här långt och allt detta med 13-15 i målskillnad.

I fjol vann West Ham är med 3-1 och med tanke på hur gästerna sett ut hittills är det inte omöjligt att de levererar en ny trepoängare.

SPELTIPS
West Ham +0 (asian) / West Ham (Draw no Bet) till 1.83 hos bet365 .
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip