Aston Villa och Wolves drabbar samman i lördagens enda PL-match.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget. Wolves vinner.

Tunga Wolves har sex poäng och 3-0 i målskillnad på sina två matcher efter uppehållet. West Ham och Bournemouth har besegrats. Rätt enkelt också faktiskt. Nu var insatsen mot Bournemouth knappast något att skriva hem om, men försvaret är så pass stabilt och välorganiserat att de släpper till väldigt få målchanser. Så har det varit över tid den här säsongen - förutom Manchesterlagen, Chelsea och Liverpool har Wolves klart lägst siffra för xga (expected goals allowed). Släpper med andra ord till få vassa målchanser.

Framåt finns spets i Jimenez och Traore - två riktigt bra spelare. Håller centertanken Jimenez som en topp fem-striker i ligan. Laget har häng på CL-platser - vilket hade varit enormt för klubben. Full motivation alltså.

Aston Villa har krigat till sig två kryss på sina tre matcher i återstarten:
0-0 mot Sheffield United.
1-2 mot Chelsea.
1-1 mot Newcastle i onsdags.

Tycker att det sett spelmässigt ganska torftigt ut i matcherna de spelat. Grealish har inte sett lika vass ut och då blir offensiven väldigt lidande. När de mötte Chelsea hade Villa lägre än 30% bollinnehav - Lampards gäng dominerade fullständigt. Goda råd börjar bli dyra för Villa, som behöver trepoängare snarare än kryssmatcher för att klättra över strecket. Tror det kan innebära en fördel för Wolves vad gäller matchbild. För även om Wolves är riktigt bra saknar de kanske fortfarande den där topplagsförmågan att bara springa över bottenlag som Villa. Några gånger har matcher mot den typen av lag stannat på kryss (Wolves har 13 oavgjorda - flest i ligan). Kan tänka mig att det här blir rätt jämnt spelmässigt och att 0-0 står sig en bit in i matchen. Men Wolves är så pass tålmodiga att de kan vänta in att Villa börjar riskera lite i sin offensiv. Och såra dem med Traore/Jimenez.

Jag tror Wolves är ett snäpp bra för Aston Villa. Ser framför mig en matchbild där det är rätt jämnt och chansfattigt och att det kommer stå 0-0 en bit in. Men i slutändan tror jag Wolves kommer avgöra. Som det sett ut mot West Ham och Bournemouth alltså.

1/2-0 till Wolves?

This is the stats tab
This is the post tip