OBS Avspark 20:15

Första mötet mellan det rumänska laget Astra Giurgiu och West Ham från England. Dessa lagen möttes förra säsongen, också då Europa League-kval.
Då vann Astra efter sammanlagt 4-3. 2-2 i England och 2-1 i Rumänien var resultaten då.

Astra är ett målglatt lag när man spelar på hemmaplan.
man har precis startat säsongen och har inte imponerat poängmässigt. Man vann serien klart förra säsongen och har nu börjar med 1 vinst, 1 oavgjord och 2 förluster. Dock så har man inte gått mållös i någon hemmamatch än den här säsongen. Man har även mött Köpenhamn i Champions League-kvalet där man spelade 1-1 hemma men blev en klar förlust med 3-0 i Danmark. Man är ett bra lag, framförallt på hemmaplan så kan man skaka många lag. När man förra året åkte ur Europa så gjorde man det mot AZ Alkmaar. Då vann man hemmamötet med 3-2 men fick ge sig efter en 2-0 förlust på bortaplan.

West Ham spelade i måndagskväll borta mot Chelsea. En tuff match som man tappade i sista minuten. 2-1 blev siffrorna där. West Ham har själva sagt att man satsar mer på Europa än vad man gjort tidigare år. Jag tror dock det kommer att bli en del förändringar här. En lång resa där man har PL match till helgen igen. Kommer troligtvis ge lite yngre spelare chansen i backlinjen, eftersom en sån som Collins som börjar bli till åren inte orkar spela 3 matcher inom 6 dagar. Även offensiven kan få sig några justeringar, men i offensiven har med en annan bredd än i defensiven.
Slaven Bilic säger också på sin presskonferens att man kommer spela med en stark elva men också ha i tanken att ge spelare chansen med ett tufft spelschema i början av säsongen.

Jag tror på en målrik match i Rumänien där Astra vet att man måste göra mål för att verkligen ha en vettig chans när man åker till London för det andra mötet.

Jag spelar båda lagen gör mål @1.83 4/7u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip